|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cep
16.11.2004 15:09:22   
p&b
Sem ze 5 dni cez rok in sem ze zelo nestrpna kdaj se bo zacelo.Imam pa eno vprasanje in sicer,ali je cep ki se odlusci vedno krvavkast s sluzjo,meni namrac se je danes pojavila neka sluz,ki se vlece vendar ni v velikih kolicinah ampak toliko,da je za opazit,ali to pomeni da se bo pocasi zacelo ali je to kaj druga?

Petra
Neposredna povezava do sporočila: 1
   cep
16.11.2004 15:11:15   
Annny
Ne, ni vedno krvavkast..pri meni se je izločal več dni in je bila samo prozorno- bela sluz..:zmeden:

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   cep
16.11.2004 16:27:56   
BONI*
Potem takem se meni čep izloča že 8 mesecev:)-;)
Malo se hecam! V resnici se pa tudi jaz sprašujem, kako naj bi ta stvar v resnici izgledala. V materinski šoli so nam rekli, da je največkrat z kvavimi nitlkami prepredena sluz:zmeden:

Lp, Boni

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   cep
16.11.2004 17:38:31   
Annny
Brez heca: meni so se zadnji teden izločale ogromne količine te bele sluzi (popolnoma drugače, kot izcedek med nos.)..zadnja dva dni pa sem zjutraj opazila cca. 3 kapljice krvi- ampak ta ni bila 'pomešana' s čepom..
To je pri vsaki :nosecka: malo drugače:)

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   cep
16.11.2004 20:34:51   
malika
Kot je napisala Anny, je čep res ogromna gmota sluzi, ki je ni moč spregledat

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.