Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: centramed - boleče prsi? 9.2.2009 9:32:42
|
|
|
|
bskrle
|
NE, mora biti kaj drugega vzrok.
|
|
|
|
RE: centramed - boleče prsi? 9.2.2009 9:35:57
|
|
|
|
ursap
|
jaz že dobre tri mesece jemljem tifol in mi ni nič slabo. glede centramed-mami pa nimam izkušenj. mogoče si pa srečka . držim pesti.
|
|
|
|
RE: centramed - boleče prsi? 9.2.2009 9:58:19
|
|
|
|
katra55
|
Mislim da ni povezano s tabletami. Jaz jih tudi jem pa nimam nič bolj občutljive prsi. Prej bi rekla, da je to znak nosečnosti.
|
|
|
|
RE: centramed - boleče prsi? 9.2.2009 13:27:04
|
|
|
|
smejčica
|
Tudi jaz bi rekla, da ni povezano s tableti. Tud jaz jih nekaj časa jemljem, pa ni problemov. Lahko da te bolijo zaradi ovulacije ali pa zaradi nosečnosti.
|
|
|
|
RE: centramed - boleče prsi? 9.2.2009 14:09:51
|
|
|
|
donna22
|
To ziher ni zaradi teh tablet (centramed) - tudi jaz sem jih jemala, pa ni blo nič takega. Mogoče si pa res
|
|
|
|
RE: centramed - boleče prsi? 9.2.2009 14:16:00
|
|
|
|
evangelie
|
Iz vaših ust v božja ušesa!! (al kako že gre:)) Si zelo želim, vendar raje ne bom razmišljala o tem, da ne bo prevelikega razočaranja...Nikol ne veš, mogoče bo pa za valentinovo plusek...:) Hvala za vaše odgovore...lep dan
|
|
|
|
RE: centramed - boleče prsi? 9.2.2009 15:29:40
|
|
|
|
T1979
|
Mislim, da to nima nobene zveze s tabletami, ker so to samo vitamini oz. prehranski dodatek. Pa srečno.
|
|
|
|
RE: centramed - boleče prsi? 9.2.2009 16:30:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem jedla vitaminske dodatke in B vitamine (podobno kot centramed)in so me prsi začele bolet in so postale večje in zatečene, prepričana sem bila, da sem noseča. No, nisem bila, prišla je . Naslednji mesec nisem jemala dodatkov, bila sem čisto brez vseh znakov, spet prišla . Ta mesec sem zopet začela jemati B komplex in minerale in imam zopet zatečene prsi. Počakati moram pa še najmanj en teden. Bojim se, da bom zopet razočarana. Vam želim plusek.
|
|
|
|
RE: centramed - boleče prsi? 9.2.2009 16:58:06
|
|
|
|
ursap
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz sem jedla vitaminske dodatke in B vitamine (podobno kot centramed)in so me prsi začele bolet in so postale večje in zatečene, prepričana sem bila, da sem noseča. No, nisem bila, prišla je . Naslednji mesec nisem jemala dodatkov, bila sem čisto brez vseh znakov, spet prišla . Ta mesec sem zopet začela jemati B komplex in minerale in imam zopet zatečene prsi. Počakati moram pa še najmanj en teden. Bojim se, da bom zopet razočarana. Vam želim plusek. jaz tudi tebi želim +. sporoči nam rezultat!
|
|
|
|
RE: centramed - boleče prsi? 9.2.2009 17:14:24
|
|
|
|
čipka
|
po moje tudi ni povezano s tableti
|
|
RE: centramed - boleče prsi? 9.2.2009 18:15:03
|
|
|
|
evangelie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz sem jedla vitaminske dodatke in B vitamine (podobno kot centramed)in so me prsi začele bolet in so postale večje in zatečene, prepričana sem bila, da sem noseča. No, nisem bila, prišla je . Naslednji mesec nisem jemala dodatkov, bila sem čisto brez vseh znakov, spet prišla . Ta mesec sem zopet začela jemati B komplex in minerale in imam zopet zatečene prsi. Počakati moram pa še najmanj en teden. Bojim se, da bom zopet razočarana. Vam želim plusek. No, tega se tudi jaz bojim...Bomo videli, do konca tedna bo vse jasno...Upam pa, da nam vsem uspe...čimprej...Držim pesti za nas!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?