Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: centralno ogrevanje-vlažnost 13.10.2008 14:54:36
|
|
|
|
sazi
|
včasih prižgem vlažilec mokre cunje na radiatorju ne bi učinkovale, ker so radiatorji ugasnjeni, toplo je pa vseeno (pač blokovsko življenje - eni grejejo na ful še vse sosede zraven in hkrati luftajo )
|
|
|
|
RE: centralno ogrevanje-vlažnost 13.10.2008 15:55:47
|
|
|
|
nia5
|
Vlažilec zraka
|
|
|
|
RE: centralno ogrevanje-vlažnost 13.10.2008 17:58:53
|
|
|
|
kajajaka
|
v Sparu imajio posodice v obliki rožćiic, živalic... v katere naliješ vodo in obesiš na radiator, Ko voda hlapi vlaži zrak. Stane pa dober evro...
|
|
|
|
RE: centralno ogrevanje-vlažnost 14.10.2008 8:58:27
|
|
|
|
bati
|
vlažilec zraka.
|
|
|
|
RE: centralno ogrevanje-vlažnost 14.10.2008 8:59:41
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Mi smo doslej dajali na radiator mokre brisače, rjuhe...ampak to se tako hitro posuši, da kmalu ni nobenega učinka več. Zdaj nameravamo nabaviti kakšen boljši vlažilec zraka.
|
|
RE: centralno ogrevanje-vlažnost 14.10.2008 9:35:43
|
|
|
|
Tisana
|
v Sparu imajio posodice v obliki rožćiic, živalic... v katere naliješ vodo in obesiš na radiator, Ko voda hlapi vlaži zrak. Stane pa dober evro... Ja, odlično, dokler se ne začne postavljat na noge
|
|
RE: centralno ogrevanje-vlažnost 14.10.2008 12:57:01
|
|
|
|
LenaG
|
Pri nas je še huje, ker prezračevalni sistem potegne vso vlago iz hiše in je vlažnost padla pod 30 %. Tako smo tudi mi kupili vlažilec zraka.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?