Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: cene l occitanovih izdelkov? 18.7.2007 10:07:13
|
|
|
|
gala
|
Jaz imam kremo z medom, pa je okol 7 - 8 bivših tisočakov. Obe s hčerko jo uporabljava, pa jo mam za dobra dva meseca.
|
|
|
|
RE: cene l occitanovih izdelkov? 18.7.2007 10:08:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, se pravi okoli 30 evrov in gor verjetno. O.K., kakšno stavr si bom pa že privoščila.
|
|
|
|
RE: cene l occitanovih izdelkov? 18.7.2007 10:10:08
|
|
|
|
gala
|
Men so njihovi izdelki super. Sicer dražji, ampak na naravni osnovi. Da ne govorim o tem, da dolgo časa trajajo...
|
|
|
|
RE: cene l occitanovih izdelkov? 18.7.2007 10:13:37
|
|
|
|
Udb
|
Men ful odgovaja krema iz oliv. Super! Drugače so pa v Nm zlo prijazni, ti bodo celo kaj svetovali in te založili s testerčki - potem pa sprobaj in šele nato kupi!
|
|
|
|
RE: cene l occitanovih izdelkov? 18.7.2007 10:21:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače so pa v Nm zlo prijazni, ti bodo celo kaj svetovali in te založili s testerčki - potem pa sprobaj in šele nato kupi! Prav. A je kdo že sprobal (možakar, seveda) gel za britje? A je vreden svojega denarja ali ne?
|
|
|
|
RE: cene l occitanovih izdelkov? 18.7.2007 11:17:44
|
|
|
|
rr.mm.dd
|
jaz osebno priporočam kremo za roke in balzam za lase.
|
|
|
|
RE: cene l occitanovih izdelkov? 18.7.2007 12:59:42
|
|
|
|
April
|
Balzam po britju je ok. Se pa nekatere stvari da dobit tud v majhnih flaškah, vendar ne krem. Za te ti pa svetujem, da si najprej vzameš testerčke, ker ni nujno, da ti bo odgovarjala. Meni je koža že negativno reagirala na en njihov izdelek. Pa spotoma si vzemi še katalog 2007, da doma v miru preštudiraš. Vsaj si rada najprej sama pregledam in preberem, šele potem prosim za nasvet.
|
|
|
|
RE: cene l occitanovih izdelkov? 18.7.2007 13:07:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa spotoma si vzemi še katalog 2007, da doma v miru preštudiraš. Vsaj si rada najprej sama pregledam in preberem, šele potem prosim za nasvet. Aha, hvala. Ja, itak bolje, kot da prideš tja kot butl.
|
|
|
|
RE: cene l occitanovih izdelkov? 18.7.2007 13:21:53
|
|
|
|
soncece24
|
http://www.loccitane.at/Default.aspx?c=5&l=2&s=170 Če se pa kaj na nemščino razumeš, imaš pa tukaj link od avstrijske spletne trgovine, pa si lahko vse cene pogledaš in še vse kaj imajo. Klikneš tam pod "weiter lesen", pa imaš opis izdelka in ceno. Uporabljam pa jaz olje za lase in telo iz vrtnic, kremo za roke, kremo za noge in toaletno vodo z zelenim čajem. Super mi je tudi krema za telo z mandljem, ampak mi je 47 € za kremo za telo malo preveč....
|
|
RE: cene l occitanovih izdelkov? 18.7.2007 17:34:21
|
|
|
|
gala
|
Jest sm si letos za crkljanje nabavla gel za tuširanje iz tanove kolekcije češnja. Kok dobr diši... Pa mleko za telo... Ko ne bi bilo tako drago, bi si privoščila še kaj več...
|
|
|
|
RE: cene l occitanovih izdelkov? 18.7.2007 17:47:15
|
|
|
|
yellowcrystalstar
|
karitejevo maslo za masažo, odlično tudi za po sončenju, tudi, če te malo preveč sonce pripali, stane tavelka dozica okoli 30€. uporabljam jo predvsem za hčerkico in je res super. koža je še po petih urah mastna, mehka...skratka super.
|
|
|
|
RE: cene l occitanovih izdelkov? 18.7.2007 23:49:36
|
|
|
|
darja72
|
Če si še nisi pogledala cen za Imortelo od oka gre takole (pozabim pač natančne cifre) za okoli oči 35€, elixir 50€, za obraz 45€, za britje je ok, ampak nič posebnega, olivni program meni osebno smrdi, sivke ne poznam, krema za roke je okoli 25€, prav tako za noge + piling za noge 20€. Malo so dragi in za ta denar dobiš tudi kaj bolj kvalitetnega. Edino mandljev program mi je res ok, olje za tuširanje 18€, pa en gel za napeto kožo je fajn 28€. V glavnem, uživaj v nakupu. Staramo se pa itak z ali brez kreme za tastarih 12 jurjev.
|
|
|
|
RE: cene l occitanovih izdelkov? 19.7.2007 8:14:38
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Drugače so pa v Nm zlo prijazni, ti bodo celo kaj svetovali in te založili s testerčki - potem pa sprobaj in šele nato kupi! Prav. A je kdo že sprobal (možakar, seveda) gel za britje? A je vreden svojega denarja ali ne? naš ima kremo za po britju in je navdušen, celo pripravljen se je odpraviti po novo v Citypark - pa ga tja drugače zelo težko spravimo. Jaz imam pa Immortelle kremo za okoli oči in zgledam vsak dan mlajša . Nočna Immortelle je pa res tam okoli 60 evrov.
|
|
|
|
RE: cene l occitanovih izdelkov? 19.7.2007 17:48:45
|
|
|
|
dory
|
jst skoz uporabljam mandeljnevo olje za tusirat, za pocez se namazem s karitejevim maslom, pa obvezno imam se kremo za roke in balzam za usta...kej druzga mi se ni ratal sprobat...
|
|
|
|
RE: cene l occitanovih izdelkov? 20.7.2007 15:00:29
|
|
|
|
Dadi
|
Mandljevo olje za tuširat je res ZAKON...tako noro diši in niti pikce o suhi koži....prav z veseljem ga uporabljam....
|
|
RE: cene l occitanovih izdelkov? 20.7.2007 22:43:07
|
|
|
|
Magi*
|
tudi mandljev "mlečni koncentrat" je super. al kako se temu čudu reče po naše (lait concentrate) koža gladka, navlažena, niti mal mastnega filma.
|
|
RE: cene l occitanovih izdelkov? 23.7.2007 0:05:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina A je kdo že sprobal (možakar, seveda) gel za britje? A je vreden svojega denarja ali ne? Moj mož je vzel testerček od tega gela za britje, pravzaprav mislim, da je krema za britje, pa mu ni všeč. Sicer to ne pomeni, da tvojemu ne bo. Mojega moti, da se ne peni, pa vonj mu tudi ne odgovarja. Rekel je, da je en tak čuden občutek, ko si to kremo gor naneseš.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.