botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sxy No da vam še jaz povem, da neboste misle da jaz nepovem: naš fotograf bo Aljoša Videtič ceno pa ima okoli 1800evrov, za cel dan in celo noč, no vbistvu tist glavni čas, do razreza torte in to. Ma tudi nižje tarife, ampak tam si omejen na ure slikanja, ni skoz od začetka s tabo, tudi doma in to, Jaz pa si želim da je skoz z nami in da pofotka celo zgodbo poroke in zato je cena taka. Ali je to veliko??? (no veliko je itak) bom vprašala tako, ali je več drugih fotografov cenejših ali je cena tu tu? Hvala!! Kaj si hecna, to je pa ja več kot preveč. Midva sva se lani poročila in za slikanje in snemanje je bilo tako: Slikala in snemala je Foto Panda Miklavž pri Mariboru (ne vem od kod si ti) zjutraj od 10h pa naslednji dan do 1:30 ponoči čeprav je bilo zmenjeno do 00h. Naredili so nama poročni album, kjer sva ostala brez besed kako je lepo naredila tista Urška, zahvale so nam naredili, ki smo jih delili svatom na odhodu, CD sva kupila z vsemi slikami, naredili mislim da 8 dvd-jev za najbližje sorodnike in za vse sva dala 800€. Nikoli nama ni bilo žal dat za slikanje, snemanje, muziko in hrano koliko je potrebno, ker poroko se po tem svatje najbolj zapomnijo.