Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: cene enake kot v Italiji in Nemčiji v SLO 9.7.2009 11:04:53
|
|
|
|
Felicity
|
Si pozabila še, da imajo tudi hrano cenejšo. Če gledamo trgovine ala mercator/spar.
|
|
|
|
RE: cene enake kot v Italiji in Nemčiji v SLO 9.7.2009 13:33:54
|
|
|
|
end1
|
ja celo ceneje je, sploh pa z njihovimi proti recesijskimi ukrepi, ki so vsaj za Italijo vem, kar solidni. Pri nas jih po trgovinah še ni, al pa so nepoazni. pa tudi kavaliteta je druga.
|
|
|
|
RE: cene enake kot v Italiji in Nemčiji v SLO 9.7.2009 14:00:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja moramo iti v Evropo tudi s cenami kaj pravte?S plačami pa v Albanijo.
|
|
|
|
RE: cene enake kot v Italiji in Nemčiji v SLO 9.7.2009 15:52:26
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: donat ne morem verjeti slučajno pogledam cene in vidim da so enake v Italiji in Nemčiji (pri nekaterih oblačilih), pa saj SLO nima enakega standarda pa tudi ne enakih plač da bi bile cene enake ne morem verjeti lp A to si šele zdaj ugotovila?! Ja, žal je tako.
|
|
RE: cene enake kot v Italiji in Nemčiji v SLO 9.7.2009 16:10:51
|
|
|
|
Gina
|
Pred leti smo imeli še znatno nižje plače kot naši zahodni in severni sosedje, pa so imeli oni zelo nižje cene. Tako da v bistu tvoje dejstvo ni nič novo, še manj pa škandalozno. Je pa žalostno, itak. Po drugi strani jaz zmeraj trdim, da ne glede na vse, živimo v zgornji četrtini najbogatejših zemljanov. V bistvu je večinski del zemlje mnogo skromneje opremljen in si ljudje lahko privoščijo znaaaaaatno manj kot povprečen Slovenec. Dokler imamo streho nad glavo, ogrevanje, dovolj za jest, udobne čevlje, ki nas ne tiščijo, dovolj oblačil, računalnik in tv pa knjige, pa četudi nimamo vsako leto dopusta na morju ali v hribih, je meni čist ok.
|
|
|
|
RE: cene enake kot v Italiji in Nemčiji v SLO 9.7.2009 18:06:41
|
|
|
|
Anonimen
|
slučajno pogledam cene in vidim da so enake v Italiji in Nemčiji (pri nekaterih oblačilih), pa saj SLO nima enakega standarda pa tudi ne enakih plač da bi bile cene enake Vcasih so celo visje. Ekola, mam ravno en papir iz Kika-cena za D 1.99€, za SLO 2.19€.
|
|
|
|
RE: cene enake kot v Italiji in Nemčiji v SLO 9.7.2009 18:10:01
|
|
|
|
miapia
|
Moja mami je zadnjič v I kupila šlapce za 16 eur, pri nas so iste še enkrat dražje. Kriminal.
|
|
|
|
RE: cene enake kot v Italiji in Nemčiji v SLO 9.7.2009 18:16:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Po drugi strani jaz zmeraj trdim, da ne glede na vse, živimo v zgornji četrtini najbogatejših zemljanov. Meni se itak zdi, da je pri udobju zivljenja, kot ga trenutno uzivamo, skoraj nesmiselno gledati in primerjati cene. Komot dam isti denar za enako cunjo, ki je itak sam cunja....samo ne bom, ker sem prej kot v slabi uri na morju ...ali v planinah. Nimam casa zapravljat .
|
|
|
|
RE: cene enake kot v Italiji in Nemčiji v SLO 9.7.2009 18:18:48
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II slučajno pogledam cene in vidim da so enake v Italiji in Nemčiji (pri nekaterih oblačilih), pa saj SLO nima enakega standarda pa tudi ne enakih plač da bi bile cene enake Vcasih so celo visje. Ekola, mam ravno en papir iz Kika-cena za D 1.99€, za SLO 2.19€. Ja, tele cene iz Kika pa meni ni jasno po kakšnem ključu jih izračunajo.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?