|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cena varstva v NM
12.2.2009 8:36:18   
tamala_82
Že stokrat prežvečena tema (upam, da moderator ne bo hud user posted image ) pa vseeno - torej zanima me CENA PRIVAT VARSTVA (predvsem) v Novem mestu.

Npr.: 8 ur/dan na NJENEM DOMU - 400 EUR (plenice in robčke kupimo mi) ........

Toliko namreč plačujemo trenutno za varstvo sina. Zdi se mi absolutno preveč, zato bi prosila za čim več mnenj oz. navedb cen. Potem se bom šla pa k varuški pogajat user posted image HVALA!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cena varstva v NM
12.2.2009 8:49:49   
malecka
pa ima ona to prijavljeno, ker to pa je vrtoglavi znesek.... ne vem to je že plača v proizvodnjiuser posted image Mislim, da vas fino "pehari" vsak mesec....

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2009 8:57:56   
tamala_82
ne, nima prijavljeno user posted image

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2009 7:20:34   
tamala_82
Res ni nobene Dolenjke tukaj? user posted image

Saj lahko tudi tiste, ki niste z dolenjskega konca poveste, koliko plačujete privat varstvo - prosim prosim prosim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2009 7:28:33   
vetrnica
V okolici trebnjega plačujemo 140 € na mesec.
Vsak dan je v varstvu dobrih 9 ur, plenice, robčke in kremico za ritko pa prinesemo s sabo.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2009 23:00:39   
Pia77
V okolici Škocjana je ena gospa, ki otroke čuva za 100€ na mesec.
Kolegica pa na obrobju NM plača 250€.

Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2009 14:56:30   
mesecnica
400€ user posted image user posted image user posted image user posted image . Meni se zdi to čisto prehudo. Kaj pa vrtec?

Mesečnica

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2009 19:02:45   
miška987
Pozdravljene.Sem z novega mesta in bom od aprila naprej redno čuvala fantka,starega skoraj 1 leto.Zmenle pa smo se za 150 evrov na mesec.Za moje razmišljanje mislim da 200 ni taka kriza,400 je pa preveč.No,jaz imam prijavljeno in taka bo cena.Kaj pravite na to?Kako se vam zdi?Aja,pa jaz bom hodila po otroka,ga peljala k sebi domov,dali mi bodo plenice in vse kar je potrebno za njega-hrana,kremice,...ob koncu varstva pa ga bom tudi dostavila.Mislim,da nisem lih draga,kar se denarja tiče,imam pa izredno rada tega otročka,saj je od moje prijateljice.Če bi bili to drugi ljudje,bi vrjetno računala 200 evrov.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.2.2009 20:04:30   
corfu
Center NM 150 eur, plenice, robčki so bili naš strošek pa vsak dan sabo nekaj kar ima otrok rad, skuto, banano, jabolko, jogurt...

Uživaj življenje...

(odgovor članu miška987)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.2.2009 20:30:56   
Taula
Mi bomo plačevali (če ne dobimo vrtca) 380 evrov. Imela sem ponudbo za 400, pa mi je okolje bilo mimo. No eni mi je nudila za 400 brez hrane, 500 z hranouser posted image  Ceneje v Lj ne najdemuser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.3.2009 11:40:36   
tasyo
Kolegica plačuje 350, plenice in robčki so njen strošek, hrano dobi tam, kjer se pazi.

Sicer to ni tema - ampak - mi bomo z aprilom potrebovali varstvo, ker vrtca ne dobimo. A ve katera za kakšno varuško v NM??????

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.3.2009 14:33:18   
carmencita
TAULA če sem prav razbrala si iz lJ.

Neka frajla mi je rekla da pride za 4,5 €/h kar za 8 ur na dan in cel mesec nanase cca 720€ pa sem ji rekla da naša računovodkinja lahko sam zamenja moj TRR z njenim tko da mi tud ne ostane za položnice...
pa še to NIČ NIMA PRIJAVLJENO!

(res da bi ona prišla na naš dom...amak 720€, je bolš da dam službo na klin in jih pazim jaz z otroškimi bi se pa prebili čez mesec...)

a je 300€ za LJ premalo s tem da bi bilo kosilo naročeno in ji nebi bilo treba kuhati, ali pa 350€/m če bi skuhala kosilo seveda z našim materialom)?

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.3.2009 20:08:52   
čebulica
Hja. Tudi mi smo imeli pred leti pomisleke glede cene varstva našega fantička (dokler je bil fantek sam smo plačevali 75000 sit, ko pa je prišel še 2 oz 3ji, je varuška ceno spustila sama), ko pa smo se malo bolj konkretno pozanimali in stvari dobro pretehtali smo ugotovili da cena pravzaprav niti ni pretirana- 'tamala 82' , nikjer niste napisali nekaterih osnovnih stvari, ki pa so še kako pomembne pri ceni varstva - starost otroka, število otrok ki so v varstvu, pogoji in okolje v katerih biva vaš malček, kvaliteta oz. vaše mnenje o 'storitvi' (ali ste zadovoljna z nego, prehrano, odnosom ipd. varuške do vašega malčka), nenazadnje se pozanimajte koliko bi plačevali če bi vaš otrok hodil redno v vrtec in za konec je seveda potrebno upoštevati tudi odgovornost osebe ki v varstvo sprejme vašega sončka...

Pretehtajte, razmislite in ugotovite ali dejansko plačujete preveč..

Še nekaj-
Mi smo preračunali da nas je varuška stala slabih 500 sit na uro (nekako 2€ v današnji valuti), kar je v primerjavi z ceno navadnega 'fizikalca' , ki ga ne dobiš pod 7€ na uro dejansko smešna cena...

Lep pozdrav.

(odgovor članu carmencita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.3.2009 17:04:12   
Liya
Okolica Lj 230 s hrano vred.(privat vrtec)

(odgovor članu čebulica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?