|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cena varsta
1.8.2007 9:28:40   
SonyE
Ojla,

vem, da je bila ta tema že večkrat obdelana, vendar me zanimajo zelo konkretni podatki. Trenutno se odločamo za varuško in bi zaradi primerjave želela dobiti nekaj dodatnih informacij. Zanima me predvsem področje Ljubljane (ker vem, da se po Sloveniji cene privat varstva zelo razlikujejo). Zanima me sledeče:
- cena varstva
- koliko ur dnevno to varstvo vključuje
- kaj je v to ceno vključeno (plenice, hrana)
- koliko otrok pazi varuška
- je varstvo v stanovanju ali hiši
- koliko časa otroci prebijejo zunaj
- kako je s ceno v primeru, da otroka ne pripeljete v varstvo (bolezen, dopust...)
- kako je s ceno, če gre varuška na dopust ali zboli

Upam, da sem bila dovolj natančna z vprašanjemuser posted image  in hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cena varsta
1.8.2007 10:53:58   
Anonimen
moja prijateljica ima 15 mesečnega sina v varstvu pri kolegih - plačuje jim na mesec 50.000 bivših sit - tam spi, je, se previja (nisem prepričana, če sama kupi plenice, predvidevam da jih), se zunaj igra... je pa od 7-15 v varstvu...
aha, so pa iz brežic!

več ti jaz ne morem pomagat, ker nimam še otrok!

(odgovor članu SonyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.8.2007 11:03:43   
poliloni
Če si iz Ljubljane in okolice - pokliči na SEZAM - združenje staršev in otrok, tam imajo varuške, ki ti čuvajo otroka na tvojem domu pa njih vprašaj kako je z vsem tem. Tam sem tudi sama kot študentka delala, a je že kar nekaj let nazaj.... Za ostala mesta pa ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.8.2007 12:37:42   
sazi

- cena varstva 250 EUR
- koliko ur dnevno to varstvo vključuje do 8 ur
- kaj je v to ceno vključeno (plenice, hrana) hrana varstvo in super varuška, plenice prinesem sama
- koliko otrok pazi varuška načeloma 3, ampak zadnje čase je mali sam ali pa sta 2 - jeseni bodo spet trije
- je varstvo v stanovanju ali hiši - v stanovanju v hiši - visoko pritličje
- koliko časa otroci prebijejo zunaj - kolikor se le da - v lepem vremenu v atriju, v slaben na pokritem balkonu
- kako je s ceno v primeru, da otroka ne pripeljete v varstvo (bolezen, dopust...) - plačam vedno cel mesec
- kako je s ceno, če gre varuška na dopust ali zboli - naša varuška (pa vem zanjo že več let, ker je že pazila nam znane otroke) še nikoli ni zbolela ali šla na dopust po lastni želji - je bila pa zdaj 1 teden brez otrok in je imela svoj dopust - gospa je ves čas doma. 2x na leto ima zdravniške preglede in se brez problema za tista 2 dni znajdemo sami.

Upam, da sem bila dovolj natančna z vprašanjemuser posted image  in hvala za odgovore. Upam, da sem z odgovori pomagala. Dodala bi še too, da izrecno pazi otroke mlajše od treh let, potem pa pravi, da je res bolj primerno, če so v vrtcu. Mali jo ima zelo rad. Gospa pa je "rezervirana" vedno vsaj za celo leto vnaprej.

Pa glede SEZAMA - tudi sama sem pri njih delala kot varuška v mojih študentskih letih, samo kolikor mi je znano, ne organizirano stalnega varstva.

(odgovor članu SonyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.8.2007 22:11:16   
Anonimen
Mi imamo 200€ na mesec, v skupini je 6 otrok, če otroka ni pri nas 10 delovnih dni ali več se odšteje 50€, torej je cena 150€ Vsak dan je sveže skuhano kosilo, za malico sadje, jogurti, kruh z namazi(otroka hranimo tako kot ga hranijo doma), starši prinesejo samo plenice, otrok je lahko pri nas od 6.30-16.30, varstvo je v hiši, v njej imajo otroci svojo sobo, na razpolago pa jim je cel prostor spodaj v hiši(2 sobi, predsoba in kuhinja), zunaj smo od devetih do pol dvanajstih(seveda ko je lepo vreme), tam imajo peskovnik, tobogan, poganjalčke, žoge in v bistvu veliko različnih igrač na igrišču in v hiši. Pazi pa jih moja mama in jaz ko sem doma, sem pa vzgojiteljica.

Smo pa iz Maribora in za to šolsko leto že zasedeni.

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?