Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: cena pregleda pri privatniku? 7.8.2006 15:04:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah, bi moralo biti definitivno pod 10 tisoč. Odvisno od pregleda in zdravnika. Jaz sem plačala enkrat 6200 in enkrat 7500.
|
|
|
|
RE: cena pregleda pri privatniku? 7.8.2006 16:59:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Meta. hvala za odgovor. Upam da imas prav, kajti sedaj sem govorila z eno prjatlco, pa je rekla okoli 12-15 tisoc. Madonis... Zdej ze kr preracunavam, kaj bi lahk za ta dnar kupla bebici ko se rodi... No, saj je vseeno, samo da izvem, da je vse ok.
|
|
|
|
RE: cena pregleda pri privatniku? 7.8.2006 18:16:48
|
|
|
|
tinaaja
|
V leoniscu je okoli 7700 se mi zdi... Se enkrat poklici in vprasaj, kaj pomeni, ne veliko...
|
|
|
|
RE: cena pregleda pri privatniku? 7.8.2006 20:17:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Če se ne motim, pa nuhalna svetlina ponekod res stane okoli 12 jurjev...
|
|
|
|
RE: cena pregleda pri privatniku? 7.8.2006 20:36:52
|
|
|
|
urška76
|
Več kot 10 tisoč nebi smelo priti, ker v Domžalah tudi UZ v 30 tednu pride manj (točne cene zdaj žal ne vem, mislim pa da je okoli 8.000). Navaden pregled pa je cenejši in kakih velikih odstopanj tudi nebi smelo biti med različnimi g. Sicer pa, če imaš premalo denarja sabo se po mojem da še vedno s sestro zment, da skočiš do bankomata in prineseš razliko.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?