Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
cena adaptiranega mleka 26.1.2005 15:59:54
|
|
|
|
Gina
|
Katerega in za koliko starega? Je precej različno - od 2000,-do 4000,- za malo manj kot kilsko škatlo.
|
|
|
|
cena adaptiranega mleka 26.1.2005 16:06:00
|
|
|
|
KIRA
|
avstrija BIPA. med 8 in 14 EUR 1 pakunga.
|
|
|
|
cena adaptiranega mleka 26.1.2005 16:16:32
|
|
|
|
monka
|
Cena Novalaka IT1(od 0-5 mes.)400g je 1950,00 sit in žal ni med cenejšimi.
|
|
|
|
cena adaptiranega mleka 26.1.2005 16:22:15
|
|
|
|
Pilar
|
Zanima me za starega 1,5 meseca, pa kakanega proti kr em, napenjanju,...v poatev pride notranjska, ljubljana
|
|
|
|
cena adaptiranega mleka 26.1.2005 16:29:05
|
|
|
|
Gina
|
Zelo moraš gledat, koliko mleka je v škatli. Npr. v našem milumilu ali aptamilu ga je cca 900g, pa stane enka približno 2700,-, aptamil pa 4000,- v kolinski ali baby centru. Če greš v Mulerja, so čisto neke druge pakunge - se mi zdi, da po 600g, je uvožen, ampak vseeno malo cenejši, če preračunaš. Ravno tako je s Hippom - cena je tam nekje med milumilom in aptamilom. V Mulerju je cenejši kot v Tušu, pa še uvožen je iz Ne. in ne iz Hr.in se lepše topi. Če pa mene vprašaš, pa ne vem kakšne razlike med milumilom in aptamilom ni. Aja, lahko pa kupiš pikomil, je še cenejši (od Krke, se mi zdi). Naš ga je zelo lepo prenašal, edini problem je, da do nedavnega niso imeli dvojke, ker so imeli spomladi nekaj narobe s pikomilom 2, pa so ga kar nehali delat. Ne vem, v čem je fora, ampak enka je vsekakor super.
|
|
|
|
cena adaptiranega mleka 26.1.2005 17:20:49
|
|
|
|
Blink1
|
Ola Mi smo na začetku uporabljali ptamil Pre...pa je imela krče po njem...in ni edina...sem slišala, da jih ima kar dosti... No potem smo po nasvetu kolegice zamenjali na Hipp1 in krči so izginili...je pa tudi najcenejše med vsemi. Še najbolj poceni se ga dobi v Mullerju, pa še nemški je, medtem ko povsod drugod (lekarne, DM, Interspar, mercator) je dražji pa še slovenski. No, nam je nemški bolj všeč, predvsem zato, ker se ne delajo grudice. Če hočeš, ti lahko eno škatlo pošljem, ker sem jo dobila na recept, mi pa uporabljamo že Hipp2. je pa slovenska...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?