|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cena adaptiranega mleka
26.1.2005 15:57:58   
Pilar
Oj vsem, mogoce tema ravno ni za na ta forum :zmeden:, ampak mene zanima kakana je cena adaptiranega mleka, kje je najcenejsa...

hvala, lp :muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   cena adaptiranega mleka
26.1.2005 15:59:54   
Gina
Katerega in za koliko starega? Je precej različno - od 2000,-do 4000,- za malo manj kot kilsko škatlo.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   cena adaptiranega mleka
26.1.2005 16:06:00   
KIRA
avstrija BIPA. med 8 in 14 EUR 1 pakunga.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   cena adaptiranega mleka
26.1.2005 16:16:32   
monka
Cena Novalaka IT1(od 0-5 mes.)400g je 1950,00 sit in žal ni med cenejšimi.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   cena adaptiranega mleka
26.1.2005 16:22:15   
Pilar
Zanima me za starega 1,5 meseca, pa kakanega proti kr
em, napenjanju,...v poatev pride notranjska, ljubljana

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   cena adaptiranega mleka
26.1.2005 16:29:05   
Gina
Zelo moraš gledat, koliko mleka je v škatli. Npr. v našem milumilu ali aptamilu ga je cca 900g, pa stane enka približno 2700,-, aptamil pa 4000,- v kolinski ali baby centru. Če greš v Mulerja, so čisto neke druge pakunge - se mi zdi, da po 600g, je uvožen, ampak vseeno malo cenejši, če preračunaš. Ravno tako je s Hippom - cena je tam nekje med milumilom in aptamilom. V Mulerju je cenejši kot v Tušu, pa še uvožen je iz Ne. in ne iz Hr.in se lepše topi.
Če pa mene vprašaš, pa ne vem kakšne razlike med milumilom in aptamilom ni.
Aja, lahko pa kupiš pikomil, je še cenejši (od Krke, se mi zdi). Naš ga je zelo lepo prenašal, edini problem je, da do nedavnega niso imeli dvojke, ker so imeli spomladi nekaj narobe s pikomilom 2, pa so ga kar nehali delat. Ne vem, v čem je fora, ampak enka je vsekakor super.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   cena adaptiranega mleka
26.1.2005 17:20:49   
Blink1
Ola

Mi smo na začetku uporabljali ptamil Pre...pa je imela krče po njem...in ni edina...sem slišala, da jih ima kar dosti...

No potem smo po nasvetu kolegice zamenjali na Hipp1 in krči so izginili...je pa tudi najcenejše med vsemi. Še najbolj poceni se ga dobi v Mullerju, pa še nemški je, medtem ko povsod drugod (lekarne, DM, Interspar, mercator) je dražji pa še slovenski. No, nam je nemški bolj všeč, predvsem zato, ker se ne delajo grudice.

Če hočeš, ti lahko eno škatlo pošljem, ker sem jo dobila na recept, mi pa uporabljamo že Hipp2. je pa slovenska...

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   cena adaptiranega mleka
26.1.2005 22:58:07   
andrejaz
Midva se sicer samo dojiva, ampak sem nekaj dni nazaj firbcala po Mullerju in videla, da ima Muller poleg robčkov, plenic,... tudi adaptirano mleko pod svojo blagovno znamko Babydream. Mislim da ga je v škatli okoli 800g in stane okoli 1000 SIT.

:sloncek:

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?