|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   celjanke
15.1.2008 14:05:15   
škorpion
Najprej lepo pozdravljene!

Odprla sem novo temo, ker nisem opazila da ta obstajala!

Zanima pa me eno vprašanje, ali je mogoče katera že dala otroka v jasli v celju seveda in kdaj ga moraš vpisati. Seveda pa bi infomacija, kateri vrtec v celju je vredu, bi mi prišla zelo prav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: celjanke
15.1.2008 14:15:57   
barika
evo, da se pofočkamuser posted image . sem celjanka, za jasli smo pa še premajhni (2 meseca)

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2008 14:31:55   
metkica1
Evo celjanka...user posted image user posted image

Moja je hodila v jasli na Čopovo, vrtec A. Černejeve.
Same pohvale z moje strani za ta vrcec, vgojiteljice super, pomočnica tudi, hrana v redu, vsak dan sprehodi, zunaj imajo teraso, če ne gredo na sprehod, itd.

Moja je začela s septembrom vpisala sem jo pa v  aprilu.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2008 14:34:00   
škorpion
ja jaz imam staro hčerkico 4 mesece pa sem slišala če jo želim dati v jasli v letašjem letu, moram oddati vlogo že marca tako da me resnično skrbi kako bo, pa po televiziji sem slišala da je ful problem za takšene od enega leta naprej ker je ful vse zasedeno, jaz pa grem 7.8.2008 v službo. zato me malo skrbi

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2008 14:48:54   
ajtak
user posted image
Bravo za novo temo!!!
Tudi jaz sem celjanka, sine star 2 meseca user posted image .
Jasli pa me ne zanimajo saj se delam diplomo in verjetno s sluzbo se nekaj casa ne bo nic user posted image
A je katera iz smarjete, prekorja??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2008 15:19:07   
hariba
V jasli je treb vpisati aprila. Moji tastarejši so hodili v Zagajškovo v Novi vasi , to je vrtec zarja, najmlajša pa gre maca na Mariborsko, ker dugje ni bilo prostega mesta.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2008 16:51:12   
škorpion
hariba veš kaj bi te vprašala
kam pa moraš to iti
a moraš pač iti v vsak posamezni vrtec ali kako

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2008 17:16:29   
FORZA
Moj malček hodi v vrtec Tončke Čečeve-center. Jas sem kar osebno šla v ta vrtec do vodje in sem imela srečo, da je še bil prostor. Tko da ti priporočam kar osebno pojdi v najbližji vrtec in povprašaj.
Drugače so pa vpisi nekje aprila.

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.1.2008 17:50:44   
skuštrana
Evo še ena bivša celjankauser posted image ...Sicer pa celjanke od 0 - ??? let že prav veselo klepetamo tule http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2290123 pa se nam pridružiteuser posted image user posted image  

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.1.2008 18:25:26   
Pikica pokica
Škorpion, aprila so vpisi za vrtec tudi za ostale skupine. Moj sin je začel hoditi v vrtec ( jasli) tudi avgusta, ampak 3 leta nazaj in ni bilo nobenega problema z zasedenostjo. Letos septembra se mu bo pridružila še sestrica, ki je še nisem vpisala.
Mislim, da je večji problem z vrtcem v Ljubljani, kjer morajo otroke res vpisati v vrtec takoj, ko se rodijo, pa še vseeno ni sigurno, da bodo v vtrec dobili...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.1.2008 12:42:58   
Maya82*
Hej. Sem nova na forumu in sem tudi Celjanka.12.06.2007 sem rodila hcerkico Pio, ki je sedaj stara ze dobrih 7 mesecev. Ker naju veliko zanima, bi se rada prikljucila vasim temam in pogovorom. Lep pozdrav, Maja. 

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?