minaja
|
Če bi pozorno prebrali sporočilo , bi videli, da že 4 mesece neprekinjeno samo ležim 24 ur na dan (ne sedim, ne poležavam, ne počivam, se ne sprehajam, ampak samo LEŽIM, s privzdignjeno medenico ?! in vse opravim leže v postelji, tudi umivanje, lulanje, hranjenje...), si sploh znata to predstavljati? Enkrat na dan vstanem, ko grem na blato, drugo ne smem. Zato tudi ne kuham, ne pospravljam in sploh ne delam nič, pa še dveletnika imamo , ki ga skupaj z možem, varuško in babicami ter dedki kar dobro štimamo, no in zato tudi ne smem h G, ker je vse prenevarno, se pa slišiva po mobitelu kadarkoli, če bi bilo kaj čudnega. Na pregled grem šele drugo sredo (prvič po ohohoho času, materinska je čisto prazna, tri preglede sem imela, v 8., 12. in 18. t), ko bomo sredi 35.t in se tega že zelo veselim, upam, da pridemo do tja. V 18. t sem bila popolnoma odprta, s plodnim mehurjem že delno v nožnici in so me po čudežu uspeli za silo zašiti (ni optimalna cerklaža, ker so mi komaj zbasali mehur nazaj v maternico in skupaj za silo zvlekli MV), zato moram samo ležati. Če nam uspe, smo baje prvi. Sem čudežni primerek, ki mu je dr. Pušenjak, sploh IF, pripisal kvečjemu 28.t, mi pa z dobro voljo in strašno samodisciplino dokazujemo, da se da vse, če se hoče in če so z nami . Pa-pa. Ko to pišem, seveda ležim, na levem boku
|