|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   carski rez - Celje
27.1.2008 18:42:53   
lilija*
Zaradi "zloglasnih" govoric, ki so me prestrašile, me zanima, kako poteka cr v Celju. Napovedani in nenapovedani - ko se zanj odločijo med porodom! Zanima me predvsem, ali dobiš splošno narkozo ali kaj druga.... 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: carski rez - Celje
27.1.2008 20:03:30   
metkica1
Jaz sem dobila splošno narkozo, sem pa imela urgentnega.
Moja izkušnja je čisto pozitivna, so full lepo skrbeli za mene, po CR je bila celo noč sestra z mano, potem se je smena zamenjala pa me je prevzela druga, to je bilo ravno v  nedeljo no potem pa sem se že kar opomogla in nisem rabila več tolike pomoči.

Jaz sem bila zadovoljna z vsem osebjem in z vso pomočjo, sem  pa imela CR  pred skoraj 4 leti in sedaj pred 3 meseci obakrat v Celju
Nič bat, vse bo OKuser posted image user posted image

(odgovor članu lilija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: carski rez - Celje
27.1.2008 20:16:25   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: lilija*

Zaradi "zloglasnih" govoric, ki so me prestrašile, me zanima, kako poteka cr v Celju. Napovedani in nenapovedani - ko se zanj odločijo med porodom! Zanima me predvsem, ali dobiš splošno narkozo ali kaj druga.... 

A res? Kakšne govorice pa krožijo?user posted image Res ne vem...user posted image

No, js sem v CE rodila pred skoraj 2 letoma. Rodila sem z napovedanim CR zaradi medenične vstave. Odločila sem se za splošno narkozo, lahko bi se tud za spinalno (je oboje na voljo). Glede poroda nimam nobenih pripomb...user posted image
1 dan prej sem zjutraj prišla v porodnišnico, po sprejemu in pregledu so me odpeljali na oddelek, kjer so mi naredili še ctg, potem pa so me "pustili pri miru" do naslednjega dne.user posted image No, večerje nisem več dobila, od polnoči tud piti nisem več smela, zvečer sem se morala pa še s posebnim dezinfekcijskim šamponom stuširat.
Zjutraj so me že ful zgodaj zbudili, morala sem še 1x pod tuš, na ctg in potem so me, po kakšni uri, uri in pol (živčnegauser posted image ) čakanja, odpeljali v operacijsko. Tam je bilo meni ful grozno (sem se kr tresla na mizi), a je vse potekalo zelo hitro...
1 uro in pol po porodu sem se zbudila na intenzivni, po nekaj minutah so mi pripeljali malega, da sva se spoznala in podojilauser posted image , potem so me pa po 3 urah odpeljali na oddelek, kjer sem potem spet dobila malega k sebi.
Po porodu sem okrevala kar hitro, po 1 tednu sem bila že čist fajn...user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu lilija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?