|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   carski rez
16.1.2006 21:25:34   
Anonimen
Hojla!
Sem v 38 tednu.
Zanima me kdaj ti G. pove ali bo porod po naravni poti ali pa bo potrebno narediti carski rez.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: carski rez
16.1.2006 21:28:51   
N _ B
Hojla tudi tebi.
Vse je odvisno, zakaj se odločijo za CR. Meni so povedali tik pred posegom, ker je bilo pač nujno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2006 21:31:03   
Mina1
Če bo to tvoj prvi otroček, seveda G ne pove nič glede CR, v kolikor nosečnost poteka normalno in tako.

Jaz sem imela CR 2x, prvič zato, ker sem bila 6 dni po tretjem roku, voda je odtekla, škratek je bil velik v sorazmerju z mojo medenico (sem bolj drobna čez boke) in po 16-tih urah se nisem nič odprla - zato so naredili CR.

V drugo sem imela načrtovani/elektivni CR, s predpripravo torej. G te z napotnico pošlje na predpripravo za CR, kerj te zadržijo čez dan, opravijo vse potrebno in potem ti povedo, ali da CR, ali pa ne. Glede na to, kaj je bilo pri prvem porodu, in ker je bil drugi piškotek tudi velik v sorazmerju z medenico, sem dobila datum za CR (2 dni pred rokom poroda).

Ko boš šla rodit in če se bo izkazalo, da kaj ovira otročka pri porodu oz. da bi kaj škodilo tebi ali otročku, bodo naredili CR, drugače pa te prvič seveda pustijo matrati se po naravni poti. Mogoče pa boš z lahkoto rodilauser posted image

Sej bouser posted image

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2006 21:41:11   
Anonimen
Ja to bo moj 1 user posted image  in težko pridobljen- IVF.
Imela sem operacijo na kolkih in ne vem  če je moja medenica dovolj velika za Mojega user posted image  . Zato me zanima ali ti naredijo prej meritve ( OTROKOVO GLAVICO IN MEDENICO) ali kako to poteka.
HVALA!!!

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2006 21:52:28   
Mina1
Potem pa že jutri prosi G, naj ti da napotnico za predpripravo na CR. Pokličeš tja v LJ porodnišnico, ti dajo hitri datum za predpripravo, prideš tja ob 7:00 in ostaneš do 14:00, naredijo vse: ctg, ekg, ultrazvok in še nekaj meritev. Vmes dobiš tudi kosilo in potem nestrpno čakaš, kaj ti bodo povedali. Meni je to delal dr. Pušenjak in mi potem sporočil datum za CR, ki je bil 2 dni pred predvidenem rokom poroda.

Sicer se ne spomnim dobro, ali so to meni delali v 36t ali kasneje, da ne boš prepozna, v kolikor že nisi.

Sej se bo vse dobro izteklo, boš videla. Držim pesti zate in za otročka, vse bo v reduuser posted image

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2006 8:11:08   
Mala Vita
Jaz nisem imela napovedanega CR, ampak porod nikakor ni napredoval in zato so mi ga naredili.
Jaz lahko rečem le to, da CR ni noben bav-bav. Vsaj zame ne. Je pa čisto odvisno od ženske kako se potem "regenerira".
Srečno tebi inuser posted image

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2006 9:23:29   
*pepelka*
Jaz pa sem imela planiran cr v Lj. g mi je dal napotnico, na to pa sem poklicala v porodnišnico. Če bodo imeli dovolj prostora in se jim bo zdelo potrebno,  te obdžijo do 14. ure v porodnišnici, ti naredijo vse preglede tudi EKG, v nasporotnem primeru pa te napotijo v laboratorij in nato še z izvidi do internista. Ko vse opraviš pa ti določijo termin cr. Meni ni bilo potrebno biti v porodnišnici do 14. ure, saj sem laboratoj opravila že en dan prej, tako da sem na to imela le še ostale preglede in sem dobila datud, ter odšla. CR ti delajo približno teden dni pred rokom. Želim ti vso srečo.

(odgovor članu Mala Vita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2006 9:42:35   
tipka
Zaradi rizične nosečnosti sem bila precej hospitalizirana. Zelo različno je, enim je zdravnik usput povedal, da imajo npr. tako lego, da bo cesija, nekatere so zvedele šele zadnje dni pred porodom, jaz sem zvedela eno uro pred operacijo, ker je ultrazvok pokazal, da je nujno čimprej roditi, nekaterim naredijo carski rez, ko vidijo, da ni nobene možnosti za naravni porod. Moja cimra je šla skozi vse popadke, rekla je, da je otroku glavica že skoraj ven gledala, ko so videli, da ne bo šlo in so jo operirali.

Če si imela operacijo kolkov, bi ti morali vnaprej povedati, če je porod po naravni poti mogoč. Srečno pot v Rim!user posted image

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2006 18:30:39   
KODA
Taprvič niso nič oklevali za carski rez,ko so sprva hoteli probati po naravni poti,pa ni šlo.
Tadrugič pa je bil načrtno.Povedali so mi tam okoli 20 tedna.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu tipka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?