|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   canesten krema
29.11.2008 9:37:04   
sončekm
Punce, mogoče imam eno čudno vprašanje, ampak vseeno...A mislite, da lahko canesten krema, ki si jo vstavim v nožnico, zaradi vnetja kaj škoduje spermijem oz. če user posted image  zvečer, zjutraj pa si vstavim kremo, ali obratno? V navodilih nič ne piše, da takrat ne smeš imet spolnih odnosov.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: canesten krema
29.11.2008 9:49:14   
Mišni
Jaz mislim, da ne. Samo vnetje pa ni fajn, to je treba pa h G iti. Ker vem, da se Canesten kremo dobi brez recepta, za une Canestenove vaginalete je pa treba k zdravniku. Tako sklepam, da ti nisi šla.
Če se ti to ponavlja, potem res pojdi, ker to pa potem res lahko na zanostitev vpliva. Ta pogista vnetja namreč.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu sončekm)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2008 10:05:46   
sončekm
ne,ne, meni je G recept napisala, ampak sem šele potem vidla, da ima noter "cevke" in nafilaš s kremo, pol si pa vbrizgneš v nožnico. G mi pa tudi ni nič rekla, da naj mirkam. Pol se je pa moj user posted image  hecal, da nama bo vse otročke uničila ta krema, ampak ženske kakršne smo sem se takoj začela sekirat. Drugače pa imam eno majhno vnetje in si moram 3 dni zapored vbrizgat. To se je videlo po brisu. Upam, da res nima krema nič veze...!!!
Hvala za odgovor!user posted image

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2008 12:08:29   
Anonimen
ne seksaš ko imaš vnetja ali glivice .
saj prenosiš na partnerja in on potem speti nate

(odgovor članu sončekm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2008 19:43:01   
beba75
sončekm tudi jaz ti priporočam da se vzdržita zdaj nekaj dni, potem pa tak moraš spet do G da vidi če si si pozdravila vnetje. Če se ap ne moreta vzdržat pa user posted image s kondomom, ker drugače si bosta to samo prenašala en na drugega. Pa še to baje če imaš vnetje in pride do zanositve ni vredu za plod, lahko ni pa sicer nujno , lahko bi bilo kaj narobe.

(odgovor članu sončekm)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2008 14:43:12   
sončekm
beba75 hvala za nasvet. Ampak mislim, da ni bilo tok hudo vnetje, ker imam kontrolo čez eno leto. Takrat bom pa upam da že srečka  user posted image !
Lep pozdravček

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (15%)

lana (31%)

neža (44%)

vanesa (11%)

Število vseh glasov: 94

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!