|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   candy alise - napaka E11?
3.2.2010 18:17:06   
TomTaylor
imamo pralni sušilni stroj candy alise in na displeju kaže E11 - v navodilih nič ne piše, servisa pa danes ne morem poklicat - sem brez telefona, me pa ful matra kaj mu fali..mogoče katera ve?

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: candy alise - napaka E11?
3.2.2010 19:04:54   
gamini
Sicer nimamo takega PS, ampak jaz vedno najprej preverim filter. Vsaj to je pri nas vzrok, kadar se izpiše E...     

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.2.2010 20:34:08   
Anonimen
za to napako ne vem. običajno pa so napake tipa ID10T user posted image

(odgovor članu gamini)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.2.2010 20:43:18   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.2.2010 20:46:50   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop

ne vem če si res nisva kakšnega takega potrdila pridobila o nakupu...mater, mi je žal za ta stroj kolikor imam las in kocin po telesu, mater hudičauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.2.2010 20:47:04   
Naja31
Jaz imam candy alise, ampak nikjer nobenega displaya.user posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.2.2010 21:06:44   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Na mojem ga tudi ni. user posted image In prav vesela sem, da je tako.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.2.2010 21:11:44   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

jz imam candy alise gow 485 d, tale:
user posted image ....sama (****) elektronika bemu mat...zdele po netu brskam in čedalje bolj se mi dozdeva da je šla v maloro elektronika, bemu mast...HB je v garanciji, ampak najraje bi šla v IT., direktno na Candy pa bi ga taglavnim v ksiht zabrisala, mater jim šelebajzarsko....joooj, kva sem besna ej!!!user posted image user posted image user posted image Candy nikoli več, majko milo, grem raj v Hofer po najbl cheap stroj, bo ziher bolj kvaliteten...bemu mast!!

< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 3.2.2010 21:14:32 >

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.2.2010 21:20:15   
silvya
Zato pa jaz nisem kupla takega z displeyem. user posted image Sem videla pri taščinem elektroluksovem kako to zgleda. ko je bil po 4ih letih totalno fuč in mečalca ji ni jemal že od vsega začetka in se ga ni dalo popravit. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
3.2.2010 21:33:38   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: silvya

Zato pa jaz nisem kupla takega z displeyem. user posted image Sem videla pri taščinem elektroluksovem kako to zgleda. ko je bil po 4ih letih totalno fuč in mečalca ji ni jemal že od vsega začetka in se ga ni dalo popravit. user posted image

ja, ma sej - jz bi tut, če bi sama kupovala, kupila tistga na mehanske komande torej na knofe za vrtet Sej ne vem če sploh še obstajajouser posted image .  Tko je pa moj desc ga kupt šel sam, in njemu je seveda ful važn, da ima vsak stroj čimveč funkcij, pa da je oh in sploh in če se le da, najnovejši model, če se pa še na ekranih številke in črke svetijo...OMG, pol pa sploh ni važn kolk staneuser posted image ...ker pral/sušil pa on itak ne bo. Ker "se ne spozna"user posted image user posted image Preklinjam ta stroj že odkar ga imamo...Upam vsaj da je tko crknil, da se ga sploh ne bo dalo popravit, pa da novga vzamem...bemu sunce...kaj naj zdej z bobnom mokrega neopranega perila pišuka?!...ja glih na roke grem zdele mencat 8 kil perila...materuser posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.2.2010 22:52:43   
Urša
Mi imamo Hooverja, sej to se mi zdi, da je imajo skupaj firmo s Candyjem in se nam je isto pokazalo E pa ena številka, ne vem točno katera in ja, je šla elektronika! En mesec pred pretekom garancije. Fino, zdej lahko čez 2 leti spet pričakujem kej tazga! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

Neposredna povezava do sporočila: 11
3.2.2010 23:00:16   
Naja31
No, jaz imam očitno drug model, brez displaya.
Serviser od candy-ja je ultra prijazen, ampak da ga dobiš pa ni enostavno.

Pokličeš na 041 505 318 (pooblaščeni servis, ljubljana), poveš problem, pustiš številko in potem te serviser pokliče zvečer (ali ko bo imel čas), da se zmenita za termin.
Pri nas je trajalo skoraj 5 dni, da je končno prišel. Ena nogavička je zlezla v boben in stroj ni več vode pumpal. Sem mislila, da se mi bo zmešalo od umazanega perila.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.2.2010 23:25:30   
TomTaylor
hvala Naja31 - grem jutri zjutraj takoj v akcijo...

po eni strani upam, da se je zabasal kakšen štumf (in celo upam, da niso kakšni kamenčki, ki jih naša tavelika tako rada vlači po žepih..), po drugi strani pa si želim da bi bila kakšna serijska napaka in da bi ga lahko zamenjali za drug stroj...Ker ta mi res živce kravžla..

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.2.2010 8:14:57   
špelin@
Vidim, da ti bo tale stroj res požrl živce user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor
grem raj v Hofer po najbl cheap stroj, bo ziher bolj kvaliteten...bemu mast!!

Imam pralni stroj in sušilca iz Hoferja in sta odlična user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 8:42:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
4.2.2010 11:18:34   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

mene neki druga ejzi zakaj hudiča t anovi pralnis troji če daš prat na normaln program perejo takoooooo dooooolgoooooo? grrr to mene tk jezi....

ej, mene tudi!user posted image Nedolgo nazaj sem tukaj na rr pisala v zvezi s pranjem in se nekatere (vključno z mano) niso mogle načudit, kako lahko ena žehta (pranje+sušenje) traja skoraj 6 ur!? Ja pišuka, ko bom na šiht hodila, si bom morala prav dopust vzet če bom hotla imet oprano in posušeno..wtf...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 12:02:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 17
4.2.2010 12:28:29   
TomTaylor
candy ni svojega denarja vreden, kaj naj drugega rečem...no, a ni res?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
4.2.2010 15:51:06   
poli*
Mi smo meli candyja že kar neki let nazaj... ravno takrat smo mogli nov stroj kupit, ko je prišla tista reklama ven, da je najbolj tih.... in mi ga kupimo user posted image ...
Bolj glasen je bil, kot Gorenje star 25 let!
No, čez 6 let nam je crknu... in to nepopravljivo user posted image  user posted image .

Pa smo rekli, da nikol vč te znamke.

Neposredna povezava do sporočila: 19
4.2.2010 19:23:31   
Volga
ne vem, jaz imam zdaj že drugega pralno sušilnega, kandija, pa dela. dam pa na program velikokrat 32 minut, na 50 stopinj, pa na sušenje, pa je potem ene dve uri vse skupaj. Meni dela zaenkrat, drkam.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.2.2010 20:50:21   
TomTaylor
Evo, da sporočim - prišel serviser...v glavnem..ena žička od elektronike se je nekam zapela in so jo vibracije od centrifuge odtrgale, zato je sfrkalo vse programe. Je imel glih 2 minutki dela..

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 21:45:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 22
5.2.2010 7:15:07   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

zdaj pa veselo na pranje....user posted image

volga daj ti men prosim po doamč razloži  glede sušenja en sonček, pa on dva sončeka, pa tist likalnik, pa obešalnik... ker men ni nič jasn... ponavad dam sušit na dva sončeka in 90min.... aja karkoli pač sušim dam tk....

Jah, zdaj ne vem točno, kater stroj imaš, nimam pa niti točno v glavi glede teh znakov. Jaz dam na obešalnik, ker tisto pomeni, da cunje posuši toliko, da so za pospravit v omaro. vedno dam na obešalnik. Daj malo v knjigo poglej, saj je vse razloženo.

Neposredna povezava do sporočila: 23
5.2.2010 18:13:35   
Gina
Jaz mam sicer hooverjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak to je v bistvu candy = sranje na kvadrat. Ne vem kako me je moj lahko prepričal, da smo to kupili, pa še sušilec in pralni stroj - oba. Pralni je bil samo 5x v popravilu v treh letih, sušilec je pa vsake tri mesece. Pa spet tuli, bo šlo kmalu spet nekaj. user posted image user posted image user posted image
Kadar pokaže E11, to pomeni samo to, da je prišlo do napake. 2x je bil res samo filter, pa je moj popravil, 5x je bilo pa nekaj drugega. Vmes je bil tudi toliko pokvarjen, da so ga morali prav odpeljati, pa sem menda skoraj 2 meseca prala na ta star stroj. Še hujši je pa sušilni, ta je pa res grozen. Pere pa tako dolgo, ap suši seveda tudi precej dolgo zato, ker pere oz. suši tako veliko kil robe. Pri nas 9. Ampak vse skup vseeno ne traja 6 ur, čsit zihr da ne. Mislim da najdaljšo rundo res 150 minut pere, belo perilo, pa kaže kao da bo sušil tri ure in pol, ampak nikdar ne suši več kot 2 uri, je pa resnica,. da nikdar ne dam sušit celega stroja not, ker potem bi šele bil pokvarjen, ko ne bi mogel potegnit vsega......

Ma bom nehala jamrat, skratka, če se imaste kaj rade, ne kupujte si hooverja.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?