|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   calgel
29.7.2011 9:10:26   
lipikica
živijo.

naša pupa stara 9 m, bo očitno dobila prvi zob... vročina, sitna, vse gre v usta ...upila sem calgel in ga 2 x poskusila namazati, pa ne vem ali sploh pride kaj mazila do dlesni, kajti kopridem v usta s prstomzačne mala odmikat glavo, vreščat itd. Mi daste prosim kak nasvet? v navodilih piše da vtreš, ma jaz ne morem,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: calgel
29.7.2011 13:33:02   
Najaa
Ma ta calgel, pri nas je bil bolj tako tako. Raje mu daj kak piškot, da gloda, kruh ali jogurt, ki hladi. Jaz sem ko je bilo najhuje dala zvečer žličko calpola, da je tamala vsaj spala lahko. Calgel nam pa ni neki ful pomagal.

(odgovor članu lipikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.7.2011 14:19:59   
marjetka1975
Baje je fajn tud kak jabolčni krhelj, al pa od hruške da se da otroku za glodat. Probaj, morda bo pomagalo.

lp

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.7.2011 15:26:54   
mayci
Jaz sem ji dala kar hladno korenje za grizt, pa ji je bilo ful všeč. Mora biti pa malo debelejši koren, da ga ne more odgriznit po nesreči in potem je kot hladno grizalo. user posted image Ker ta grizala, ki so namenjena prav za lajšanje bolečin ob izraščanju zob, ji sploh niso bila zanimiva..user posted image
Sicer pa ji namažem s Calgelom samo zvečer (v leže na previjalni), da malo omrtviči in pomaga lažje zaspati..user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu marjetka1975)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.7.2011 18:24:34   
dect
Jaz sem pa dajala calgel kar na palčko za ušesa in ji ga tako namazala po dlesnih. Drugače pa so meni v lekarni rekli, da lahko čez 20 minut še enkrat namažeš.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.7.2011 20:39:20   
m_o_i
nasvet nase pediatrinje: calgel na dudouser posted image
sem jo "opozorila"user posted image , da pise, da se maze bolece mesto-samo pri nas je to mišn imposibl. je rekla, da kr naj tako poskusim-in delujeuser posted image
ocitno hladi oz. omrtvi celo ustno votlino...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.8.2011 13:51:18   
izalina
Ko so naši rasle 4ke je tako z veseljem jedla lubenico user posted image . Pri nas le Calgel pomagal pri spodnjih enkah. Pri ostalih sem ji pa večer, ko je bilo res kriza dala eno žličko sirupa (Lekadol), da je vsaj ponoči spala.
Zdaj pa tube od Calgela sploh videt noče...si je zapomnila, da ima to slab okus user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.8.2011 14:58:57   
Sa.Ka
Tiste prve igračke, ki so namenjene za v usta ( imajo nek gel noter ),sem dala kar v hladilnik, da so bile hladne in je bilo nekaj časa mir. Ob hudih časih pa sem dala calpol.

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.8.2011 8:29:44   
plele
Kar še poskusi namazati - včasih res ne marajo, da jim brskamo po ustih, včasih pa jim masaža dlesni prav prija. Poskusiš lahko tudi s kakšnim drugim gelom, npr. iz Muellerja ali Gengigelom ter seveda žvečkami, ki jih ohladiš v hladilniku.

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.8.2011 20:09:23   
isobel
Jaz svojemu dam kar zobno ščetko in pa tisto žličko, ki je iz upogljive mase. To veselo gloda po ves dan in imam potem zvečer malce več miru. Sem pa pred tremi dnevi nabavila calgel in imam tudi težave z mazanjem. Danes sem ga pa kar razmazala po delu dude in z dudo potem pomasirala dlesen. Trenutno stanje: spi user posted image Nam calgel zelo pomaga. Pred njim sem mu pa dajala majhno žličko calpola. To je pa sploh pomagalo.

(odgovor članu plele)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.8.2011 11:36:45   
urau

jaz sem našim kar namazala dudo s calgelom in je delovalo, včasih sem tudi pomočila tudo v calpol in je bilo ok....

ampak vsak otrok je unikat tako da boš spoznala kaj bo pri tvoji delovalo...ni pravila za vse.

srečno!

(odgovor članu lipikica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.8.2011 12:40:51   
Anonimen
Jaz sem ji pa tisto grizalo na palčki mal s Calgelom pomazala, ona je pa potem grizalo po ustih valjala in je pomagalo.

(odgovor članu urau)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
30.8.2011 12:54:13   
.sara.
Sem slišala da eni za zobke oz. boleče dlesni uporabljajo celo tantum verde pršilouser posted image  
Mi ga še nismo poskusli, moja prijateljica pa svoji punčki, ki je stara 7m, kar s tem maže.
še katera to uporablja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?