Zea
|
Mi imamo Speedija in sem ravno zadnjič ustavila eno mamico, ki je imela Buzza pa sva malo primerjali. Moja analiza: - Speedi prenese težje terene, ker ime vsa tri kolesa velika; v nasprotju s tem ima (po poročanju te mamice) Buzz včasih probleme s sprednjim - manjšim kolesom (ki ga moraš zato pogosto čistiti), vseeno je Buzz tudi uporaben kot 'terenec' - Speedi ima večjo prostornost, Buzz je bolj kompakten, zato mislim, da ga ne moreš tako dolgo uporabljati kot Speedija - pri Speediju je možno regulirati višino naslonjala, ko je otrok v vozičku, pri Buzzu moraš dati otroka najprej ven, prestaviti naslonjalo in potem spet noter! - Speedi je zelo velik, sicer je zelo vodljiv (tako kot Buzz), ampak ko ga daješ v avto je lahko problem; Buzz je zložen bolj kompakten; verjetno je Buzz, ker je ožji tudi boljši v trgovinah ipd. - Kolikor se spomnim je pri Buzzu možno obrniti smer položaja otroka (da gleda naprej ali pa nazaj), pri Speediju pa to ni možno - Pri Speediju mora biti otrok stalno privezan, pri Buzzu pa ga lahko ščiti le obroč (čeprav ti priporočam, da ga po 6 mesecu začneš kljub temu notri privezovati, saj lahko otrok tudi ven spleza ali pade) - Teža je približno ista, vendar je Buzz manj neroden ko je zložen, saj je manjši - Zlaganje Buzza je malo lažje (čeprav tudi Speedi ni neroden), ponovna postavitev Buzza pa je avtomatična, pri Speediju pa ga moraš vseeno sam postaviti, vendar jaz tudi to naredim z eno roko Tako - upam, da sem bila v pomoč! Kakšna pa je cenovna primerjava?
|