Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: buoybord, bugypad...za Buza 12.5.2008 22:47:20
|
|
|
|
frutka_
|
Na Buzza paše navadni buggyboard. Brez problema!
|
|
|
|
RE: buoybord, bugypad...za Buza 13.5.2008 19:23:29
|
|
|
|
drnati
|
kaj to pomeni navaden? A univerzalen? Vse, ki sem jih do sedaj poskusila naštimat ne gredo gor. Ali imaš buzza? in kje si kupila ta bugyboard, ki paše na buzza?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.5.2008 20:59:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: buoybord, bugypad...za Buza 21.5.2008 13:38:12
|
|
|
|
drnati
|
no saj takšnega sem jaz gledala v baby centru. Pa smo ga probaval gor namontirat pa ni in ni šlo. Lohka pa da je bila prodajalka mal smotana. Zdaj grem še enkrat v akcijo in tokrat sama Hvala za informacijo.
|
|
|
|
RE: buoybord, bugypad...za Buza 23.5.2008 19:16:14
|
|
|
|
skuštrana
|
Taknega ima na Buzz-u tudi moja kolegica in je ok.
|
|
[Brisano sporočilo] 27.5.2008 18:51:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: buoybord, bugypad...za Buza 30.5.2008 18:01:56
|
|
|
|
drnati
|
Evo, jaz sem ga kupila in je že zmontiran. Tamali je ful navdušen Je pa ena majhna težavica. Tamau ful težko stoji gor oz. ne more stati zravnano, če je nameščena košara dreami za novorojenčka. Bugyboard je dejansko skoraj čisto skrit pod košaro, ker je tako dolga. Tako, da se moram sedaj pozanimat še za neke dodatne nastavke, ki bugyboard podaljšajo baje za 6 cm. Če pa je nameščena luinca ali pa športni del pa ni problema.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2008 10:51:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: buoybord, bugypad...za Buza 2.6.2008 21:31:23
|
|
|
|
drnati
|
Danes sem bila v baby centru in sem povprašala po podaljških. Oni jih sicer nimajo oz. jih še nikoli niso imeli. Bodo pa kontaktirali trgovskega potnika, ki jim dobavlja te buggy boarde in mi bodo sporočili, ali se zadevo sploh da dobiti in za kakšo ceno. Ti javim ko dobim nadaljne informacije.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2008 11:42:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: buoybord, bugypad...za Buza 10.6.2008 19:09:14
|
|
|
|
drnati
|
SUper, jaz sem danes dobila še podaljške in so 2 eur kot si napisala. Zadeva je sedaj tipi-topi LP
|
|
|
|
RE: buoybord, bugypad...za Buza 10.6.2008 19:09:59
|
|
|
|
drnati
|
ah, 12 eur sem mislila napisat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.7.2008 23:02:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: buoybord, bugypad...za Buza 14.7.2008 7:51:17
|
|
|
|
onina
|
Tudi jaz imam namen kupiti Bugyboard za buzza, pa me zanima, kako potem otrok stoji gor - ima glavo pred ročajem za potiskanje (če me prav razumete)? Jaz sem bolj majhna, tako da imam ročaj za potiskanje čisto spuščen in se mi zdi, da je kar malo prostora, da bi otrok stal med mano in košaro...Je pa star 1,5 let. Dajte mi še povedat, če se da potem ta Bugyboard dvignit, če otrok ne stoji gor - nekje sem videla eno, ki je enostavno dvignila stopničko, ko je ni rabila, le da je imela drug voziček.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.7.2008 12:55:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: buoybord, bugypad...za Buza 14.7.2008 13:06:51
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz imam buzza in buggy board. Sedaj imamo še dreamy košaro in je res nekoliko predolga, da bi starejši sin lahko zravnano stal na buggy boardu, ampak se da. Medtem ko stoji, se z rokicami naslanja na košaro in se tako peljemo. Je pa res, da mora biti ročaj od vozička stegnjen do konca, drugače ne bi šlo. No, jaz sem med večjimi in imam ročajo vedno stegnjen do konca. Podaljškov pa zdaj ne bom kupovala, saj bo dreamy košara aktualna samo še kakšen mesec. Ko buggy board ne uporabljamo, ga z vrvico pripneš na ročaj od vozička. Pa tudi če starejšega sina ni zraven ali pa vem, da se ne bo vozil,dam buggy board dol. Je tudi zelo enostavno.
|
|
|
|
RE: buoybord, bugypad...za Buza 15.7.2008 14:21:22
|
|
|
|
*karina*
|
Meni so pa v bc odsvetovali to varianto, da zaradi rocaja in ja se prej kosare ne bo ok, hm
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?