Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bungalovi Kačjak/DRAMALJ pri Crikvenici 1.7.2008 14:55:33
|
|
|
|
2.2.
|
Če misliš Dramelj pri Crikvenici je res lepo. Za bungalove sicer nevem. Drugač je pa Crikvenica zelo lepa imaš ččisto vodo no razen če je nevem koliko dolgo časa brez padavin. Mi že hodimo res skoz v Crikvenico oz. v dramelj tako za en dan. ko smo bili še brez otroka pa kdaj nas je pičlo smo šli čez vikend.....Zna pa bit kar gužva v sami Crikvenici.
|
|
|
|
RE: bungalovi Kačjak/DRAMALJ pri Crikvenici 1.7.2008 20:42:19
|
|
|
|
total
|
Midva sva bila z mojim v Kačjaku,v teh bungalovih ala mali app,skromno opremeljeno,hodila sva jest v hotel,moj je bil skoz lačen tako je bilo malo,zdaj ne vem kako je...?? plaža kr lepa,sam velik hrib za nazaj....ful gužva...ker sva bila sama je bil ok,zdaj z otročkom ne bi šla....
|
|
RE: bungalovi Kačjak/DRAMALJ pri Crikvenici 9.7.2008 20:41:05
|
|
|
|
Nončika
|
Mi smo lani bili v apartmaju v Dramalju, kopat smo se pa hodili oz. vozili na Kačjak. Bungalovi so v borovem gozdičku. Sama plaža je full lepa, gužva je, a ni kake prevelike panike. mesto je bilo vedno, voda čista. Pa luškan vlakec vozi vse do Crikvenice in nazaj. cs.
|
|
RE: bungalovi Kačjak/DRAMALJ pri Crikvenici 9.7.2008 21:56:20
|
|
|
|
saraja
|
Hojla, mi hodimo tja zelo pogosto, no letos bo prvič ko bo malek zraven, lani smo bili na Krku. No, kot sem že omenila gremo letos tja. NAma se zelo dopade, ko ni take pretirane gneče, pa tudi cena je dokaj normalna, pa še kuhat ne bomo rabili. Dopade se mi zato, ker je vse v gozdičku kjer je senčka! Kdaj pa greste?
|
|
RE: bungalovi Kačjak/DRAMALJ pri Crikvenici 10.7.2008 20:34:04
|
|
|
|
matejcica
|
csaje in saraja, hvala za odgovor...prav potrbovala sem kakšno lepo besedo, ker sem dobila na med over netu katastrofalen odgovor-da je bil to najbolj katastrofalen dopust, vse umazano, polno živali... csaje, iz kje vozi ta vlakec, o katerem govoriš? Iz Kačjaka ali iz Dramalj? Pa samo mesto Crikvenica zvečer? Je kaj stojnic, lunaparkov...? Tega se namreč moji otroci najbolj veselijo... saraja, tudi vi greste v bungalove? Prvič ali ste že bili? Mi potujemo tja naslednjo soboto, 19.07. -upam, da tudi vi
|
|
|
|
RE: bungalovi Kačjak/DRAMALJ pri Crikvenici 11.7.2008 19:38:28
|
|
|
|
Nončika
|
matejčica: vlakec vozi iz samega Kačjaka, vozi pa vse do Crikvenice. Mesto Crikvenica pa je ob večerih prav živahno. polno stojnic, sprehajalcev. morje je izredno čisto, ni umazano. plaža urejena, imaš neko gostilno, prodajajo hod-doge, pomfrit, hamburgerje.... le edino sadje se mi je zdelo na Kačjaku grozno drago. vidim, da bomo istočasno na dopustu, le da na različnih krajih. mi v Ljubaču, vi na Kačjaku. če te še kaj ekstra zanima vpraši. cs.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?