Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 27.12.2005 11:17:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: bujenje v prvem mesecu??? 27.12.2005 11:22:15
|
|
|
|
janina
|
Tako ti bom rekla,če ti ponoči tudi spi po 4 ure pa če po teži lepo napreduje ni problema.Če pa ponoči manj spi potem je bolje da jo zbujaš,da ti ne bo zamenjala noč in dan! Lp
|
|
|
|
RE: bujenje v prvem mesecu??? 27.12.2005 11:24:19
|
|
|
|
roberta
|
ojla, jaz sem naso kar pustila spati... saj pravis, da se zbuja na štiri ure. če bi bila lačna bi se zbudila že prej, tako da po mojem ni panike. sploh če lepo pridobiva na teži in zgleda kot zdrav dojenček. enkrat sem celo nekje prebrala, da dojenček na začetku bolj rabi počitek kot hrano... je pa druga stvar če je imela zlatenico. potem so res bolj zaspani - tudi pri hranjenju. potem jo pa moraš zbuditi, ker se sicer ne bo redila. roberta
|
|
|
|
RE: bujenje v prvem mesecu??? 27.12.2005 11:25:17
|
|
|
|
viv_
|
Jaz sem jo čez dan budila na 3 uri, ponoči sem jo pa pustila, da je spala. Z Mirno sva imeli zelo "po vojaško", hranjenje točno na 3 ure (vedno ob isti uri), tako je najbolj ustrezalo obema. Ponoči je od vsega začetka jedla samo 1x
|
|
|
|
RE: bujenje v prvem mesecu??? 27.12.2005 11:35:45
|
|
|
|
Anonimen
|
js je nism nikol budila. men je še mat pa stara mat rekla - spanc je bolš k žganc. zato sem jo lepo pustila in je jedla kadar je sama hotla. napredvala je lepo - še preveč
|
|
|
|
RE: bujenje v prvem mesecu??? 27.12.2005 11:46:02
|
|
|
|
dory
|
Meni so ravno tako v porodnisnici zabical,da moram otroka budit med 2-3urami...in sem ga...rezultat..revez je bil cist zivcen,jest tko ni hotu...tko da sem ga pol nehala...ko se je zbudil se je pac zbudil in takrat z vecjim uzitkom jedel...pomoje je nespametno budit otroka...sej ko je lacen se sirena tko al tko vklopi ane :)
|
|
|
|
RE: bujenje v prvem mesecu??? 27.12.2005 12:16:03
|
|
|
|
Katrin
|
Moje mnenje je, da otročička ne zbujaj!!! Tudi naša pikica je že prvo noč doma spala 6 ur skupaj ponoči in sva jo pustila. Tako nama je tudi svetovala patronažna in pediater. Pri dobrih 2 mesecih je tako prespala celo noč! Edino, če bi imeli zlatenico, potem se mi zdi, da mora biti otročiček hranjen na vsake 3 ure. Lp
|
|
RE: bujenje v prvem mesecu??? 27.12.2005 12:44:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Pusti jo spati. Mogoče edino zvečer, pred zadnjim previjanjem in hranjenjem, jo poskusi nekoliko dlje obdržati zbujeno, da se nekoliko utrudi in bo potem bolj sladko spala. In ti potem tudi...
|
|
|
|
RE: bujenje v prvem mesecu??? 27.12.2005 13:00:44
|
|
|
|
lelaval
|
A se ti nič ne smili, ko tako sladko spi Jaz bi tudi mogla najstarejšo zbujat, ker se ni redila - pa še na tehtanje v porodnišnico sva kasneje hodili. Sem jo lepo pustila spat - pravi angelčki so, ko spijo, babici pa sem rekla, da jo zbujam. Pa je lepo napredovala, noč pa prespala 8-9ur
|
|
|
|
RE: bujenje v prvem mesecu??? 27.12.2005 13:25:10
|
|
|
|
zoya24
|
Če se lepo redi, je ni potrebno zbujat, v drugem primeru bi jo pa jaz čez dan zbujala, ponoči pa pustila spati. lp, Zoya
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?