Miss Piggy
|
Stari smo 10 mesecev. Pred nekaj meseci smo se naucili zaspati v posteljici, vendar tako, da je sla mami cca 50x v sobo k , dala malo caja, poturila dudo, da je koncno zaspal. Pa sem ga pustila malo pojokati, in smo se naucili. Potem si je zacel drazati sam flasko in je tako zaspal, brez moje pomoci. Vendar se je dogajalo to, da se je preden je sla mami spat zbudil tudi po cca 20x, da sem mu flasko dala nazaj. Zdaj se je tudi to, hvalabogu spremenilo. Problem nastane, ko gre mami spat.... Ni vazno, ali grem spat ob 21h ali ob 00h, dokler se sama ne ulezem, mali spi. Cim grem spat jaz, se zacne bujenje. Vsakih 15-30 minut. Vsakic mu moram dat caj, da zaspi nazaj. Dude ne zeli. Zdaj sem v dilemi. Naj se vztrajam s flasko, ali ga naj pustim, da se malo zjoka? Mislim, da niti ni zejen, ampak mu je to pitje caja le v navadi. Sem tudi nekajkrat ponudila mleko namesto caja, saj sem mislila da je dete mogoce lacno, vendar ni zelel mleka. Prosim, svetujte mi, kako naj ga naucim spati, brez, da bi se zbujal tako pogosto. Mi se zvecer, kar ne da it v posteljo, saj vem kaj sledi.
|