Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bubu marela iz turbo limača 29.5.2009 23:11:07
|
|
|
|
Isabellabina
|
No jaz sem jo gledala in ni nič drugačna od Baby welta ,ali Chipolinota omnio 3....le mislim ,da nima spredaj varovala ta bubu.Poglej na stran chipolino omnio 3 in boš videla ,da je mislim ,da enak...jaz sem na koncu vzela Baby welta kiss,letošnji model s trdim hrbtiščem.
|
|
|
|
RE: bubu marela iz turbo limača 30.5.2009 14:05:39
|
|
|
|
kajajaka
|
Meni je všeč, ampak imajo v Lj v Supernovi le še pinki-rozaste, ker modrih in bež ne morejo dovolj naročit toliko prodajo. Jaz pa roza ne bi. Nameravamo imeti v kratkem še enega otroka in če bo fantek- ga ne bi pinki roza vozičku rada furala o kako skropucalo sem spodaj naredila. Bom probala še tu slikco nalimat... ne gre... sorry
< Sporočilo je popravil kajajaka -- 30.5.2009 14:11:43 >
|
|
|
|
RE: bubu marela iz turbo limača 30.5.2009 14:08:06
|
|
|
|
kajajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka Meni je všeč, ampak imajo v Lj v Supernovi le še pinki-rozaste, ker modrih in bež ne morejo dovolj naročit toliko prodajo. Jaz pa roza ne bi. Nameravamo imeti v kratkem še enega otroka in če bo fantek- ga ne bi pinki roza vozičku rada furala Aja še to, mi je veliko bolj všeč kot od Zapp Quninnyja, ker se tudi poleže, če otrok zaspi. Pa varovalo ima tudi. Cena je pa 110€-torej 50€ ceneje od Zappa. Še razmišljam... [link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.turbolimac.com/images/products/large/39060103.jpg&imgrefurl=http://www.turbolimac.com/Products/TurboLimac/PID-39060103.aspx&usg=__yWtp5V7j7YENa3Sm8MPiy3U_Kgo=&h=302&w=403&sz=50&hl=sl&start=5&sig2=bd9Py0rQSA8nHYrJwAxzfg&tbnid=g7V9_tKamwO20M:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dbubu%2Bturbolima%25C4%258D%26gbv%3D2%26hl%3Dsl&ei=QCEhSsqIIpac-gbOgdGrCQ][/link]
|
|
|
|
RE: bubu marela iz turbo limača 30.5.2009 16:15:00
|
|
|
|
urska25
|
Včeraj mi ga je v Lj rezervirala-rozastega, zdaj pa je rekla da je pokvarjen, tako da zdaj jih pa nimajo več. Že ful dolgo čakajo na njih. V Mb pa je rekla da jih baje ne bo več :( KAtero marelo naj zdaj vzamem, nujno jo rabim. Jaz bi pa imela rozastega,pa trikolesno.
|
|
RE: bubu marela iz turbo limača 30.5.2009 16:17:01
|
|
|
|
urska25
|
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma No jaz sem jo gledala in ni nič drugačna od Baby welta ,ali Chipolinota omnio 3....le mislim ,da nima spredaj varovala ta bubu.Poglej na stran chipolino omnio 3 in boš videla ,da je mislim ,da enak...jaz sem na koncu vzela Baby welta kiss,letošnji model s trdim hrbtiščem. kje pa te Chipolinote prodajajo?
|
|
RE: bubu marela iz turbo limača 30.5.2009 20:16:10
|
|
|
|
Isabellabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: urska25 IZVIRNO SPOROČILO: big mamma No jaz sem jo gledala in ni nič drugačna od Baby welta ,ali Chipolinota omnio 3....le mislim ,da nima spredaj varovala ta bubu.Poglej na stran chipolino omnio 3 in boš videla ,da je mislim ,da enak...jaz sem na koncu vzela Baby welta kiss,letošnji model s trdim hrbtiščem. kje pa te Chipolinote prodajajo? Poglej si na spletno stran ---mimovrste.com----tu najdeš še več podobnih vozičkov! Pa lepo izbiranje!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?