|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   buške
10.6.2005 10:11:41   
Miško
Moj drobižek že od šestega meseca samostojno sedi, pri sedmih pa je začel puzat po trebuščku, jutri pa bo star 8 mesecev. Je že zelo stabilen, se pa vsake toliko časa seveda še zvrne in takrat je včasih tudi kakšna buška. Pa me zanima, ali naj ga popolnoma založim s pouštri, da ne bo prišel do parketa, ali naj pustim, da dobi vsake toliko časa kakšno buško. Saj ni močan udarec, včasih zajoka, včasih pa ne, jaz se trudim, da se vedno naredim, kot da ni nič. Malo izkušenj po mojem ne škodi.

LP

Miško&Matija
Neposredna povezava do sporočila: 1
   buške
10.6.2005 10:18:37   
Natas@
Jaz našemu ko sedi na tleh dam za hrbet eno blažino (povštr po domač), ampak ko se odloči, da bo šel na laminat pač gre(se odkotalinka ali rikverca). Je pa že mel veliko buško z modrico na čelu, ki jo je dobil v posteljici; gospodek se je učil kako se sam lahko usede pa je priletel direkt na ograjco.

Tako da ga je pomoje nesmiselno zagrajevat, ker če se bo nekaj odločil bo tisto nardil. Zato oči na peclje pa bo.

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   buške
10.6.2005 11:20:33   
Mojca P.
Nas se plazi od sestega meseca od osmega pa dviguje na noge:bravo:. Od takrat se vsako jutro zbudi z novo busko, pa za vecino ne vem niti od kod:zmeden2:.
Vcasih se udari ob omaro ali steno, ko se dviguje ali spusca,ni pa se nikoli bilo hujsega.
Zgleda sicer grozno, ravno zdaj ima dva dni tri modrice na celu-kot da bi ga tepli:)-!

Sem mnenja, da ga ne mores v vato zavijat, da si ne bi nic naredil...na ta nacin se pac ucijo. Mi pac poskrbimo za hujse nevarnosti, kar pa za moje pojme te modrice ne predstavljajo:zmeden:.

Aja, pa na kolenih imamo tudi polno modric:zmeden2:!!

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   buške
10.6.2005 13:38:41   
JASNA D
Moja pupa sedi od šestih m, na noge se postavlja od 7. meseca, plazi pa že tudi več kot dva meseca. Če buške ne pridela sama, pa bratec za kakšno poskrbi. Zalagala je nisem in je ne bom. Je pa samo na tleh, da mi ne pade z višine.

Jasna

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?