Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
bruhanje - katera hrana?? 11.11.2007 13:52:44
|
|
|
|
bini
|
Naš fante spet boleha ... ampak tokrat očitno ima en mini virusek v trebuhu... mini zato, ker od petka bruha max 2krat na dan (praviloma takrat ko se povprečno naje in trenutno mu je to očitno preveč - apetit seveda ima in pa če poje) , vmes je pa tak kot da mu nič ni, nima vročine, niti ne driske, edino ko kaka se precej napenja in pa ponoči imam občutek da ga v trebuščku zvija, ker se ogromno zbuja že 2 noči... skušamo se držati diete in mu ne dajati hrane, ki bi občutljiv želodček še bolj vzdražila in če se tega držimo se počuti bolje, ampak sitnari za hrano pa praktično non- stop... ene dvakrat sem se pregrešila in je potem bruhal, pa sedaj bolj pazim... povejte mi kaj dajete svojim otrokom ob bruhanju (najbrž je ena trebušna viroza na pohodu) - jaz mu dam prežganko, riž na vodi, prepečenec, čaj in vodo, včeraj zvečer je dobil tudi polento na vodi, ki je obstala v želodcu... mi lahko še kaj svetujete al je to to??? hvala
|
|
RE: bruhanje - katera hrana?? 11.11.2007 14:10:40
|
|
|
|
Maxica
|
Nekaj podobnega sem pred kratkim spraševala za našega - poglej TUKAJ, če si boš lahko kaj pomagala, pa čimprej se pozdravite.
|
|
RE: bruhanje - katera hrana?? 11.11.2007 15:08:35
|
|
|
|
frutka_
|
veliko naj pije. Samo to mi pride na misel. Upam, da se hitro pozdravi!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?