|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bruhanje
11.4.2010 18:53:48   
rožica2
imam 6mesecev starega sina ,sma na milumilu,do sedaj je bilo vredu zadnje čase pa kar naprej bruha in poliva tudi do trikrat med obrokom.začela sma tudi z uvajanjem goste hrane.ali mislite da mu mleko ne odgovarja?pediatrinja je pred mesecem dni rekla da naj mu ležišče dvignema,kar tudi sma pa ni nič bolje.zbruha tudi čajuser posted image ali je imela katera takšne težave?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bruhanje
11.4.2010 19:15:33   
marjetica8
Naš je imel refluks in je prav tako kar dosti bruhal. Samo da je bilo mlajši kot tvoj. Sva zamenjala morje mlek in na koncu pristala na babylove, ki ga pije še zdej ko ma 11mesecev. Je pa res da se je pri nas stvar začela zelo umirjat, ko sva šla na babylove, izginlo je pa z začetkom GH. Probi mu dat tiževe kosmiče v mleko, da bo bolj gosto - to je pri nas pomagalo, pa dvignjeno ležišče, pa pol ure po hranjenju ga mej bolj pokonci. Če pa ne bo boljše, pa pejta do P...SREČNOuser posted image !

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.4.2010 19:16:50   
marjetica8
UPS...bil, pa riževe kosmičeuser posted image

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.4.2010 19:20:20   
rožica2
kakšne riževe kosmiče?kje pa kupim to?

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.4.2010 21:29:47   
inč
hoj...

tudi naša je imela enake težave...polivanje in še enkrat polivanje...počasi se je umirilo pri uvajanju goste hrane
...nato pa sem pogruntala da ji po hranjenju bolj paše pol urce ležanja kot nošenja, ker ko smo jo nosili je še bolj bruhala...
...probala sem tudi z riževimi kosmiči (HIPP_kupljene v milerju) vendar naša jih ni marala...pa sem ji začela kuhati razne kašice in stanje se je popravilo...čeprav tudi sedaj pri 7. mesecih še kdaj bruhne...ah kaj čmo

...jaz sem se kar presekirala, pa ni pomagalo...verjamem pa da si tudi ti poskusila že vsa mogoče...

papa

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?