|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bruhanje
23.11.2009 10:23:45   
livia
Naša 20 mesečnica je začela bruhati v nači iz sobote na nedeljo. Včeraj skoraj nič ni jedla, zato tudi bruhala ni, čeprav je bila večkrat na robu bruhanja. Danes je zjutraj popila actimel in takoj vse zbruhala, čeprav je hotela še enega. Potem sem ji dala kamilice, pa je spet vse zbruhala. Zdaj spi.
Zavedam se, da premalo spije, oz vse kar spije zbruha.
Kaj naj ji še ponudim za jest, za pit, da mi ne dehidrira, oz da ji olajšam bolečine, ker jo močno zvija.
Za kosilo bova imeli zelenjavno juhico. Ali je to ok?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bruhanje
23.11.2009 10:36:31   
ledenaa
Za jest ji daš kar hoče!
malo po malo mora pit.
najboljše po žlički

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2009 10:38:01   
naja78
pijača: ponujaj ji na 10 min,po 1 žlički(da ne bo količinsko preveč),ko je budna
pa NE kamilice,ki jih pediatri odsvetujejo,ker povzročajo krčke(samo nevem ene mamice jih dajejo,ti jo najbolj špoznaš,no jaz jih ne bi),kupi isostar,pa take fajn barve,ki pritegne,ali getorate,ali kako rehidracijsko raztopino v lekarni
pa res ne 10,15 min 2 žličk ko je budna

hrana: ne sekiraj se če 2 dni ne bo jedla.po bruhanju,so nas opozorili na infekcijski,da se mlečni izdelki odsvetujejo,ker tudi povzročajo krče in vrenje v črevesju,(no mi smo bili tam zarad driske...nič mlečnih izdelkov,sploh mleka in jogurte ne-preverjeno!!!!!
pediatri pa svetujejo hrano z nič diete...kar mu paše,....ma nej še tko pameten dohtar reče da ni diete,ej mleko ni fajn,razen dojeni otroci so izjema in res probaj,samo ne pa stradat

meni tudi ne bi pasalo mleko po bruhanju,.....fuj,...
fajn je kaka župca,kurja ali goveja,ne mastna,prepečenec,postan jabuk,banana,bobi palčke,....vendar počasi

zelenjavna juhica: če jo boš delala iz zelenjave ki ne napenja(kak korenček,krompir,...lahko)
pa ponavljam pomalem za pit,čez kak dan 2 pa lahko probaš kak jogurt,razen če se ne pojavi š e driska ponavadi po bruhanju

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2009 10:38:50   
ledenaa
Moja sta pa pila mleko in jedla mlečne izdelke :)
Očitno jima je pasalo

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2009 10:43:08   
FLOWR12
Ne dajaj ji kamilice, ker te pospešujejo bruhanje. Tko mi je povedala pediatrinja. Daj ji raje kakšen drugi čaj. Zelo pomirja npr. meta.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2009 10:43:39   
naja78
jah kokr kermu,pravijo pa tako
vsaka mama najbolj ve

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2009 11:36:05   
Metuljček Cekinček
Mojemu metuljčku je ob taki bolezni pasala cedevita. Ne vem zakaj, ker je drugače ne mara, takrat pa sem jo jaz pila in me je prosil, če lahko proba in je tiste dni bila cedevita edina pijača, ki jo je maral.

Mogoče mu je pasalo kaj bolj kiselkastega, ampak ne tako močnega kot je pomarančni ali jabolčni sok.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2009 12:16:28   
ksenija12
Juhico, kakršnokoli, da le ni premastna...zato ker ima veliko hranilnih snovi in tekočine!

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2009 14:08:07   
Kliki
Skuhaj ji bebe čaj ta pomiri in lajša bruhanje.
Če meni pomaga bo mali tudi.user posted image

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.11.2009 15:34:48   
noranate
Banane, suhi keksi, nesladkana pijača. Moram pa rečt, da je nam lani pediatrinja svetovala kaj slanega (čips, smoki) in kokakolo, da to ubije bakterijouser posted image . Bog si ga vedi, probaj ji dat kakšno žličko, mogoče pa bo?

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?