naja78
|
pijača: ponujaj ji na 10 min,po 1 žlički(da ne bo količinsko preveč),ko je budna pa NE kamilice,ki jih pediatri odsvetujejo,ker povzročajo krčke(samo nevem ene mamice jih dajejo,ti jo najbolj špoznaš,no jaz jih ne bi),kupi isostar,pa take fajn barve,ki pritegne,ali getorate,ali kako rehidracijsko raztopino v lekarni pa res ne 10,15 min 2 žličk ko je budna hrana: ne sekiraj se če 2 dni ne bo jedla.po bruhanju,so nas opozorili na infekcijski,da se mlečni izdelki odsvetujejo,ker tudi povzročajo krče in vrenje v črevesju,(no mi smo bili tam zarad driske...nič mlečnih izdelkov,sploh mleka in jogurte ne-preverjeno!!!!! pediatri pa svetujejo hrano z nič diete...kar mu paše,....ma nej še tko pameten dohtar reče da ni diete,ej mleko ni fajn,razen dojeni otroci so izjema in res probaj,samo ne pa stradat meni tudi ne bi pasalo mleko po bruhanju,.....fuj,... fajn je kaka župca,kurja ali goveja,ne mastna,prepečenec,postan jabuk,banana,bobi palčke,....vendar počasi zelenjavna juhica: če jo boš delala iz zelenjave ki ne napenja(kak korenček,krompir,...lahko) pa ponavljam pomalem za pit,čez kak dan 2 pa lahko probaš kak jogurt,razen če se ne pojavi š e driska ponavadi po bruhanju
|