Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bruhanje,driska in nespanje 20.9.2010 21:26:59
|
|
|
|
katy83
|
Nincy, meni je patronažna točno te znake opisovala za rast zobkov pri nekaterih dojenčkih. Upam, da čimprej mine, če pa ne bo boljše ga pa le pelji k zdravniku. Pa probaj mu vodo magari po žličkah dajat, da bo vsaj nekaj dobil. Da ne zdehidrira. Čimprejšnje okrevanje in lep pozdrav
|
|
|
|
RE: bruhanje,driska in nespanje 20.9.2010 21:29:12
|
|
|
|
nincy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Nincy, meni je patronažna točno te znake opisovala za rast zobkov pri nekaterih dojenčkih. Upam, da čimprej mine, če pa ne bo boljše ga pa le pelji k zdravniku. Pa probaj mu vodo magari po žličkah dajat, da bo vsaj nekaj dobil. Da ne zdehidrira. Čimprejšnje okrevanje in lep pozdrav in do kake meje naj se počaka?namreč da ne zaužije dosti hrane in vode pomojem tut ni prav??
|
|
|
|
RE: bruhanje,driska in nespanje 20.9.2010 21:32:52
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Nincy, meni je patronažna točno te znake opisovala za rast zobkov pri nekaterih dojenčkih. Upam, da čimprej mine, če pa ne bo boljše ga pa le pelji k zdravniku. Pa probaj mu vodo magari po žličkah dajat, da bo vsaj nekaj dobil. Da ne zdehidrira. Čimprejšnje okrevanje in lep pozdrav in do kake meje naj se počaka?namreč da ne zaužije dosti hrane in vode pomojem tut ni prav?? pojma nimam. Jaz bi ga verjetno že danes k dežurnemu peljala, takšna kot sem. V vsakem primeru ga pelji zjutraj, če bo ponoči še tak.
|
|
|
|
RE: bruhanje,driska in nespanje 20.9.2010 21:36:33
|
|
|
|
nincy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: nincy29 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Nincy, meni je patronažna točno te znake opisovala za rast zobkov pri nekaterih dojenčkih. Upam, da čimprej mine, če pa ne bo boljše ga pa le pelji k zdravniku. Pa probaj mu vodo magari po žličkah dajat, da bo vsaj nekaj dobil. Da ne zdehidrira. Čimprejšnje okrevanje in lep pozdrav in do kake meje naj se počaka?namreč da ne zaužije dosti hrane in vode pomojem tut ni prav?? pojma nimam. Jaz bi ga verjetno že danes k dežurnemu peljala, takšna kot sem. V vsakem primeru ga pelji zjutraj, če bo ponoči še tak. jaja jutri sigurno dohtar če ne bo boljš.ja zdej hvala bogu trenutno spi..v eni uri se je že 4x zbudil..nekaj pač ni ok ker se šla do njega ko je zajokal pa me je tak gledal kot da mi hoče neki povedat da ni ok..tak pogled nevem no..pa fejst se je k men stisnu pa je zaspančkal spet..upal da bo jutri boljš
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?