|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bronhomunal
7.1.2010 10:00:21   
Monika76
Pozdravljene!

S 3 in pol letnikom sva v ponedeljek pri pediatrinji dobila Bronhomunal, ker se mu nonstop ponavljajo laringitisi, bronhitisi, ...
Jemati ga mora 10 dni zaporedoma januarja, februarja in marca.
Zanima me, ali začne delovati že po prvih 10 dneh ali šele, ko poje vseh 30 tablet (ker to bo pri nas šele marcauser posted image )?

Kakšne so vaše izkušnja, ali pomaga?

Hvala za vaše odgovore.
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bronhomunal
7.1.2010 10:07:09   
mama_milchy
pozdravljena,

naš je jemal bronhomunal septembra, oktobra in novembra; kaj pa vem; cel čas je neki šmrcal pa iz noska pa rahlo vročino je imel; moram pa rečt da ni imel nič hujšega, niti antibiotika nismo rabli zanj; prej je dobil AB skoraj vsak mesec; je pa res da je bil lani operiran žrelnico in je že od takrat dosti boljše;
po moje pomaga tam po drugi dozi; tudi meni je P rekla, da po prvi ni lih učinka ma če po 3 dozah ne pristane otrok na AB da je to super;

(odgovor članu Monika76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2010 10:08:03   
MAŠKA
Pri nas ni pomagal nič, rešitev je bila le operacija žrelnice.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Monika76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2010 10:12:35   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

enako

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2010 10:13:40   
thaiss
jemlje se ga 10 dni,nato sledi 20 dni pavze in spet 10 dni/ 20 dni
nam ni pomagal

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2010 13:04:50   
Ryssa
Nam je rekla P, da še po 3 mesecih ne pomaga, da je potrebno več časa. Jemal ga je od julija do septembra, oktobra pa dobil bronhitis.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2010 14:08:29   
naja78
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

ENAKO!
enako,moraš pa vedet da se tam pozno spomladi končajo larigitisi vsaj v večini,zato jaz ne bi prehitro hvalila bronhomunala.
ja enim pa pomaga,samo razširit dihalnih poti pa ne more,samo dexa ali pa op žrelnice,...

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2010 14:16:59   
Lara28
Mi smo ga jemali od sept-nov. Oktobra je imel zadnji bronhitis, kasneje pa samo prehlade in kašljaj je. Pred tem so bili bronhitisi na tepeti vsak mesec vsaj enkrat. Ne vem, če je pomagal bronchomunal ali kaj drugega. Dajemo mu še MUPI in občasno homeopatske granule Echinace (nekako tako). Pa seveda skozi pije domače sirupe (vršičkov, regratov, domač med....)

Še to - jemlje tudi singular , vendar tega že 1,5 leto. Ne vem, mogoče je pa to zdaj končno prijelo.

< Sporočilo je popravil Lara28 -- 7.1.2010 14:18:22 >

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.1.2010 16:25:06   
Onasiss
Naš ga je 2x jemal in ni nič pomagalo. Šele cepljenje proti pneumokoku je pomagalo.

So what....

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.1.2010 16:35:44   
Splišni
Pop mojem pomaga šele po 3. dozi, če pomaga. Ker pri 50 odstotkih deluje, pri 50 pa ne, je meni rekla pediatrinja.

Nam je pomagal, zelo. Moj sin bo vsak čas star 8 let in do zdaj ga je jemal 3 zime (ne zaporedoma) in res takrat ni bil bolan, sicer je pa zelo pogosto. No, za letos bomo šelel videli, ker smo ravno dobro zakljulčili s kuro, ampak po moje bi do zdaj že kaj zbolel, če ne bi tega jemali.

Je pa tako, da sem se jaz letos na ta Bronchomunal tudi spomnila precej pozno, pa mi je zdaj že šolska zdravnica rekla, da vmes sploh ni treba pavze delat, da lahko kar 30 kapsul zapovrstjo vzame. In jih je. Pokliči še ti tvojo in jo to vprašaj.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.1.2010 22:11:08   
SaaS
Mi smo ga imeli ene dve leti nazaj. Če se prav spomnim je rekla, da po prvi dozi lahko da še ne prime. Nam je pomagal.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.1.2010 11:15:15   
lilka
Mi pa dobimo najprej akutno dozo 30 dni pol pa pavza 2M in pol 3 M po 10 dni, nam pomaga.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Numerologija
sladkorcek

Verjamete v numerologijo imena in vibracijo imena?

Da. (21%)

Ne. (37%)

Malo. (24%)

Nisem razmišljal-a. (17%)

Število vseh glasov: 214

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!