katie10
|
zdravo Felicita! mi je žal, da sploh beres moje poste, če tako misliš...če bi ti vsaj malo preživela tega, kar jaz preživljam z mojim tamalim, bi mogoče razmišljala drugače. na pediatriji sma stalna gosta, vse sestre in zdravniki naju že poznajo. poskusili smo z inhalacijami doma, sirupi, kremami...itd, toliko stvari smo probal, da jo ni reči. pač smo končno nasli resitev, jaz upam, da bo prava. nikakor pa ni bil moj prvi post namenjen reklami, ampak tistim mamicam, ki imajo podobne težave, ki ne vejo več, kam se naj obrnejo, otročeki pa še vedno zbolevajo za bronhitisi. glej, Felicita, če imaš sama otročke, upam da so zdravi. ne privoščim nikomur, da bi moral preživljati takšno kalvarijo, ki jo preživljamo mi. tudi jaz nisem vedela, za kaj se gre in sem bila skeptična, ampak ko preizkusiš že vse, ti zmanjka idej, kam naprej. verjemi, da nimamo samo mi takšne težave! si kdaj z malim otročekom preživljala bronhitise? bila v bolnici 5 mesecov zapored, vsak mesec? in ko ti zdravniki v oči povejo, da nimajo kaj več narediti?
|