|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bronhitis-kako dolgo?
14.12.2006 11:05:10   
DEJANA
 Pri osmih mesecih je sinek zbolel za 6. otroško boleznijo in takoj zatem še za bronhitisom in pljučnico. Bil je v bolnici, na kisiku in inhalacijah. Doma se je stanje le slabšalo in spet sva bila pri zdravniku, ki nama je predpisal inghalacije Ventolina na 6 ur. Mali precej kašlja in nimam občutka, da bi se mu uspelo kaj prida odkašljati, poleg tega kiha, čisti se mu nosek. Zdravnik je rekel, da so pljučka čista, vendar je dihanje ob njegovi živahnosti na obdobja še vedno težko, hropeče, piskajoče. Sprašujem vse, ki ste imele izkušnje z boleznijo - kako dolgo traja vse skupaj, saj me že pošteno skrbi. Od pričetka bolezni je zdaj 10 dni. Drugače je razigran, poln energije, apetit ima...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
14.12.2006 11:20:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DEJANA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bronhitis-kako dolgo?
14.12.2006 15:03:39   
Metuljček Cekinček
Tudi mi smo pri 13 mesecih že veterani, saj smo že dvakrat preboleli bronhiolitis. Obakrat smo bili tudi v bolnici na kisiku in inhalacijah. Prvič je vse skupaj zelo hitro prebolel, tako da smo bili po enem tednu ok, po dveh tednih pa popolnoma zdravi (brez kašlja). Drugič pa se je kar dolgo vleklo - bronhiolitis je preboleval dva tedna in pol, kašelj in nočno dihanje pa se mu je umirilo šele po treh tednih in pol.

Če je razigran in ima apetit, potem mu očitno gre na bolje. Tako da naj te ne skrbi!

Svetujem ti pa isto kot lukrecija - štej število vdihov na minuto pri globokem spancu. Pod 30 je ok, normalno pa je tam okrog 25.  Če te skrbi, pa se oglasi še pri pediatru, da mu na hitro izmeri saturacijo in mu še enkrat posluša pljučka.

Držte se!

(odgovor članu DEJANA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bronhitis-kako dolgo?
14.12.2006 17:05:48   
bskrle
Naša ima 5 mesecev, od tega  2 meseca imamo bronhiolitos. Se še zdravimo!

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: bronhitis-kako dolgo?
14.12.2006 21:17:05   
NRMM
Prvi bronhitis smo preboleli julija letos,ko je bila stara 7 mesecev. Dobila je takoj 10min inhalacijo pri dežurnem in potem še za domov na 4 ure Berodual pumpico. Pocajtali smo se v 5 dneh in tudi kašljati je nehala hitro.
Zdaj sicer ni imela bronhitisa,ker so bila pljučka čista, kašljali pa smo dober mesec. Najprej sva bili 5 dni na inhalacijah 2x dnevno pri zdravniku, potem je zaradi vnetja ušeska dobila antibiotik, no in ker se kašelj še vedno ni umiril, je pediater predpisal Sinecod kapljice 10 kapljic vsako večer in po 1 tednu se je kašelj umiril user posted image .

Upam,da se čimprej pozdravite user posted image .

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.




Kje živite?
Ela123

Ali živite na Ptuju, v Ljubljani...

Ptuj z okolico (17%)

Ljubljana z okolico (46%)

Maribor z okolico (25%)

Portorož... z okolico (12%)


Število vseh glasov: 299

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!