|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bronhiolitis
24.2.2006 9:05:31   
sasa
pozdravljene,

rabim malo nasvetov in tolazbe.

zoja je bila do prejsnjega tedna (stari smo 7 mesecev) popolnoma zdrav otrok. zato je bil sok se vecji, ko se je prvi prehlad koncal z vikend paketom na pediatriji, saj nas je polozil RS virus in nam pridelal bronhiolitis. ne bi v podrobnosti (k sreci je nas mali nasmejani buda vse skupaj super prenesel. no, jaz dosti slabse), se vedno se zdravimo ( k sreci doma), mene pa bolj skrbijo posledice. in pa seveda predvsem, kako se jim cimbolj izognit. pediatrija namrec ne ve kaj dosti natancnega o tem, vse skupaj je en kup moznih povezav (denimo tista z astmo spominja na dilemo, kaj je bilo prej, kura ali jajce), tako da se obracam (spet) na mama servis.

pa hvala.

sa

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bronhiolitis
24.2.2006 14:17:13   
jagoda
Tud Adam, je imel decembra bronhiolitis. Po mojih raziskovaljih in poizvedovanjih glede bolezni, ti lahko rečem, da ni neke panike. Prav tako ne načinov s katerimi se ji izogneš. Kot že veš gre za virus. V teh zimskih dnevih zato ne hodi z otrokom v zaprte prostore kjer se zadržuje večja skupina ljudi. Odpadejo torej vsi shopping centri itd... Umivanje rok lahko tudi pripomore k učinkovitejšemu izogibanju virusom.

No Adam je imel po tem še 3krat bronhitis, pa mi še ni nihče rekel, da bi obstajala kaka nevarnost za astmo, tako da brez panike in pozitivno mislit, pa bo.

Mala je na žalost nekje staknila ta virus. Zdaj je že bolje in naj tako tudi ostane...

(odgovor članu sasa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bronhiolitis
24.2.2006 16:05:28   
sasa
hoj jagoda,

hvala za post. mah ves, sej po moje ze ful vem (hvala bogu za internetne brskalnike), je pa fino poleg faktov slisat se kaksno zgodbo. spadam pa tudi med tiste mame, ki grejo z dojenckom raje na sprehod kot na soping. seveda se virusom ne da izognit, upam pa, da smo vsaj za to pomlad izpolnili kvoto.

sa

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?