polma
|
Jupi, prvič sploh sem kjerkoli registrirana! Bromergon jemljem drugič. Zanosila sem pri 24, po 3 mesecih, po porodu pa dobila hiperprolaktinemijo. To pomeni, da od takrat v 9ih letih še nisem zanosila. Naj razložim: 2 leti po porodu, dojila sem 18 mesecev, ko še nisem dobila M, so postavili diagnozo. Zdravljenje sem pa samodejno prekinila pred 3-4 leti, zaradi stranskih učinkov (slabosti , bruhanja, vrtoglavice, res je-tudi slabša zmožnost vožnje avta) in prepričanja, da bom zaradi ločitve in novega življenja čudežno ozdravela ! pa sem le spet izgubila M, pa ni bilo ovulacije... Skratka- zdaj, ko se zdravim in živim z moškim v drugo, bromergon boljše prenašam, ni mi slabo in nisem se zredila. Do ločitve nisem bila zaščitena in nisem zanosila. Zanimivo... No, zdaj bi pa zelo rada zanosila. Mimo so šele 3 meseci po odločitvi za dojenčka, pa vendar... ali lahko napišete še kaj več o svojih izkušnjah z zanositvijo pod vplivom Bromergona? In, če zmanjšuje laktacijo- ali potem kaj zakomplicira laktacijo, ki je v nosečnosti nujna, če od zanositve do ugotovitve vedno preteče nekaj dni? Upam , da ima kdo izkušnje s tem. Lp, polma
|