Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: britje intimnih predelov 18.3.2006 10:18:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, se ti pridružujem.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2006 10:19:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: britje intimnih predelov 18.3.2006 10:25:37
|
|
|
|
Reja
|
Jaz sem to, da je spodaj urejeno precej lepo za pogledat, videla, ko sva šla prvič na FKK plažo. Prej sem si brila le bikini predel. Od takrat naprej pa se redno zabavava s friziranjem in nama je to postala odlična predigra
|
|
|
|
RE: britje intimnih predelov 18.3.2006 10:30:22
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Jaz bom pa rekla, da mene moj Sašo od nosečnosti dalje brije, in tudi pri nama je to ena vreste predigra....Pa še zelo lepo porihta....
|
|
RE: britje intimnih predelov 18.3.2006 11:15:11
|
|
|
|
soncek&luna
|
jaz sem si vcasih brila predel bikinija, ostalo pa strigla s skarjicami .. .potem sem delala frizurce, pa brila na golo, pa spet mal frizurce, pa sam kako crtico... zdej se mi pa ne da vec igrackat in se brijem na golo... je pa to predigra samo zame
|
|
RE: britje intimnih predelov 18.3.2006 16:36:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem spodaj brijem že nekaj časa, začela sem se sama od sebe, tako iz firbca, zdaj pa je to postala kar rutina in sem se tako navadila, da pač ne morem bit poraščena. Se mi pa ne zdi nič takega, če se kdo ne brije. Kakor komu paše.
|
|
|
|
RE: britje intimnih predelov 18.3.2006 16:55:59
|
|
|
|
lelaval
|
Včasih sem si samo bikini, zdaj pa si ob straneh pobrijem redno, med tuširanjem, črtico na sredini pa porežem s škarjicami.
|
|
RE: britje intimnih predelov 18.3.2006 17:01:23
|
|
|
|
dory
|
jst si ne predstavljam,da se ne bi brila...ce ne druzga ze zarad same higiene...
|
|
|
|
RE: britje intimnih predelov 18.3.2006 18:07:50
|
|
|
|
Anonimen
|
dobesedno kot teja
|
|
|
|
RE: britje intimnih predelov 18.3.2006 19:15:10
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, pa nimate nič težav z vraščanjem dlak? Pri meni je tako, da če se 1x pobrijem, je OK, če se drugič je že malo manj OK, tretjič je pa že vse prav pikasto in boleče Pa bi si ful rada rihtala frizurco....
|
|
|
|
RE: britje intimnih predelov 18.3.2006 19:57:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna nasvet za britje: - nikoli se ne smeš briti kontra rasti dlak - imeti ostro britvico - najboljše so Gilete mach 3 (vsaj zame) - hlačke morajo biti brez ostrih robov, da ti ne iritirajo kožo - pa obvezno paziti, da britvico vedno lepo očistiš, da dlake ne ostanejo noter, ki so odlično gojišče za bakterije - meni npr. ne pašejo razne pene za britje ali samo navadna voda. Jaz naredim tako, da spenim z milom in gobico
< Sporočilo je popravil URSKA -- 18.3.2006 20:02:34 >
|
|
|
|
RE: britje intimnih predelov 18.3.2006 21:23:14
|
|
|
|
poliloni
|
Jaz si samo bikini predelj pri kozmetičarki ostalo pa samo malo pristrižem... Nisem pa še nikoli probala na golo, ker mi ne zgleda dobro, pa še tako pogosto se mi ne bi dalo. Kar pa se higiene tiče, menim, da je tudi z nekaj dlakicami popolna!!!! Mogoče bi morala probati drugače, a zaenkrat mi to odgovarja.
|
|
|
|
RE: britje intimnih predelov 18.3.2006 21:47:49
|
|
|
|
smrka
|
Jest si zdepiliran bikini predel, ostalo pa s skarjicami, pa mal z ziletko "spodaj". Na golo obrite sploh ni priporocljivo v casu nosecnosti, ker dlake pravjo da zadrzijo bakterije.. no nevem. Sem si pa parkrat obrila, pa me je svrbel kot nevem kaj, tako da to zame ne pride vec v postev.
|
|
|
|
RE: britje intimnih predelov 19.3.2006 7:50:29
|
|
|
|
tanaja*
|
Jst si ne predstavljam, da ne bi bila depilirana
|
|
RE: britje intimnih predelov 20.3.2006 14:29:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz si tudi brijem samo bikini predel.
|
|
|
|
RE: britje intimnih predelov 20.5.2011 9:33:35
|
|
|
|
slutnja
|
in kok depilacija boli.. jst se nagibam k tem ker se mi neda brit vsake 3 dni, in sm se odlocla da grem k kozmeticarki, sam me je tok strah da ne vem,... te bolecine pac ne prenasam najbolje, ze ko pulim obrvi jokam...od bolecin,.
|
|
RE: britje intimnih predelov 20.5.2011 9:47:50
|
|
|
|
zmajaz
|
Vsekakor boli - pa ne tako, da se ne bi dalo zdržati in vsekakor manj, kot da si voskaš sama. Mene bolj kot ta bolečina pri voskanju moti to, da se mi potem dlačice vraščajo, zato sem raje prešaltala na laser.
|
|
RE: britje intimnih predelov 20.5.2011 11:08:12
|
|
|
|
Saša27
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanaja* Jst si ne predstavljam, da ne bi bila depilirana Enako, ni boljšega občutka kot biti brez nadležnih dlačic (tudi moj se strinja )
|
|
RE: britje intimnih predelov 20.5.2011 11:11:43
|
|
|
|
sakuL
|
jaz se obrijem sama, niti si ne upam da bi me obril fant tako mi je lepše in obljše, je pa res da je to treba poj vsak drugi dan delat, čene je že čist preveč dela
|
| Stran: [1] |
zakoncupacupskaj vas spremlja v zakonu (iskreno)ljubezen (
77%)
navada (
23%)
Število vseh glasov: 288Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!