|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   brezrokavniček
9.5.2006 17:29:24   
smeja2
Rada bi kupila en brezrokavnik za našga pobalina, pa ga nikjer ne dobim.
Sm gledala v H&M, BC, adessa, leclerk.
A je mogoče katera kje kakšnega videla?
V mislih sm mela tko kot zgornji del trenirke (jopica z zadrgo) samo brez rokav.
Številka pa 74 ali 80.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: brezrokavniček
9.5.2006 18:05:46   
trdozimc
Poglej se Interspar-City park, majo ful stvari - ce pa imajo ravno brezrokavnik pa nisem 100%. Veliko srece!

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2006 18:33:16   
tascha
Kaj pa tista trgovina v BTC Hali A - Nina Naja? Mislim, da šivajo sami za otroke.user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2006 18:36:29   
jankobananko
Jaz ga iščem že par mesecev...Videla sem jih edino v Okaidi - Interspar Vič, ampak iz sicer tankega flisa-ti so svetlomodri, pa eni malo debelejši, ti so pa bež. Kaj tanjšega pa neuser posted image

(odgovor članu tascha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2006 20:40:16   
tinatona
Hej!

Jaz imam takega bolj tankega - bež - mislim da ima na hrbtu medvedka. Ti lahko poslikam...Ni skoraj nič nošen.

LP Tina

(odgovor članu jankobananko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2006 20:42:12   
tinatona
user posted image user posted image user posted image hmm, sem prehitro napisala. Je namreč številka 68 (vendar je malo večji). Kupljen je bil pa v C&A.

LP

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.5.2006 16:43:21   
smeja2
Ja škoda, da je malo premejhen! 68 smo mi že prerasli nažalost.
Hvala vseen!

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.5.2006 16:49:02   
lumpy
Jaz sem ga kupila v Avstriji v Celovcu v trgovini Kik.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.5.2006 22:38:05   
ursi
Jaz sem tudi danes obupala nad iskanjem brezrokavnika. Jutr grem kupit blago in ga bom sama naredila!

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.5.2006 22:46:41   
ajdaN
Zelo luštne ima (je imel) Takko. Jaz sem mu kupila kar dva - enega za zdajle spomladi, enega za jeseni. Je pa v bistvu tak material kot jaknica, spodaj pa bombaž. Pa kapuco ima. Meni je ful všeč, tako da pojdi pogledat če ga še imajo.

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.5.2006 23:05:13   
Anonimen
Meni se tudi zdi, da sem jih v Intersparu v City parku videla. Če ti ni predaleč, pojdi pogledat.

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......