Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: brezposelnost/ plačilo vrtca 17.9.2012 12:34:17
|
|
|
|
2sneg13
|
ne, ne, ne...dokler je prihodek-zaposlitev ( kar zavod je) se nične spremeni. Ko le-ta preneha, javiš spremembo in dobiš nov izračun. Pa če si doma,ni nujno da imaš brezplačen vrtec, edin OD pa so višji.
|
|
|
|
RE: brezposelnost/ plačilo vrtca 17.9.2012 12:39:05
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
da bi bil vrtec brezplačen, no tega niti nisem pričakovala. ampak meni domžalah niti za od nočejo upoštevati, se mi bo upoštevalo takrat ko bo čas za to. toliko da vem za kaj moram malce potežiti:-) hvala.
|
|
|
|
RE: brezposelnost/ plačilo vrtca 17.9.2012 14:07:31
|
|
|
|
caramel
|
Samo ko boš ostala brez dohodka vztrajaj, da ti spremenijo odločbo. Ker niso redki primeri, ko na CSDju rečejo, da se ti bo zmanjšan dohodek upošteval pri naslednji odločbi, potem pa takrat upoštevajo predhodno leto. Govorim za OD, za ZPV ne vem, če se odločba, v primeru izgube dohodka, spremeni.
|
|
|
|
RE: brezposelnost/ plačilo vrtca 17.9.2012 22:45:04
|
|
|
|
2sneg13
|
IZVIRNO SPOROČILO: caramel Samo ko boš ostala brez dohodka vztrajaj, da ti spremenijo odločbo. Ker niso redki primeri, ko na CSDju rečejo, da se ti bo zmanjšan dohodek upošteval pri naslednji odločbi, potem pa takrat upoštevajo predhodno leto. Govorim za OD, za ZPV ne vem, če se odločba, v primeru izgube dohodka, spremeni. Zakon je jasen, velja za vse enako. Če nekdo odloča drugače, ga je treba prijavit na ministrstvo. V novem zakonu jasno piše kaj in kako,obstaja posebej obrazec za sporočanje sprememb.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?