Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: brezposelna-kdaj mi pripada socialna pomoč 10.10.2008 14:52:05
|
|
|
|
katjes
|
Res je, socialna pomoč ti res pripada šele čez 3 mesece, pa vseeno pojdi že zdaj na CSD in se pozanimaj za izredno SP. Povej situacijo kako in kaj, pa ne pusti se prav hitro odgnati - tako zelo pogosto delajo ženske tam - kratko in jedrnato odgovarjajo na vprašanja, tako, da jih že veliko izgubi pogum ob samem obisku. Pa o njihovi "prijaznosti" bi se tudi dalo marsikaj povedat.
|
|
RE: brezposelna-kdaj mi pripada socialna pomoč 10.10.2008 15:10:01
|
|
|
|
katjes
|
LINK
|
|
RE: brezposelna-kdaj mi pripada socialna pomoč 10.10.2008 17:12:35
|
|
|
|
F*S*M
|
No to je tako tako, odvisno kakšno plačo si imela, ti lepo pojdi se prijavit na zavod in potem z njihovim potrdilom na socialno, kjer ti bodo točno opisali kako pa kaj. Seveda pa socialne ne moreš dobiti če nisi prijavljena na zavodu za zaposlovanje. Lep dan
|
|
RE: brezposelna-kdaj mi pripada socialna pomoč 10.10.2008 20:48:54
|
|
|
|
M_mojca
|
Denarna socialna pomoč ti pripada, a kdaj in koliko je odviso od tega, koliko plače si dobivala! Ja, ponavadi je tako, da ti pripada šele po treh mesecih, saj ne glede na to ali imaš kaj privarčevanega ali ne, socialna sklepa da nekaj si lahko prihranila če si dobivala plačo. Pozanimaj se na Centru za socialno delo, tam boš izvedela vse kar te zanima. Izredna denarna socialna pomoč - včasih si jo baje dobil takoj, zdaj je to malo drugače urejeno in je tudi ne dajo kar tako. Ampak glede na to da imaš otroka, mislim, da bi jo dobila, če bi jim podala tehtne razloge. Pa ne me zdaj linčat, vem da je težko, ko si brez dohodka, sploh če imaš še otroka, a iz lastnih izkušenj na CSD vem, da imajo na vsak tehten razlog, ki jim ga podaš, tisoč opravičil, zakaj pa tvoj razlog ni ok.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?