Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: brezkasetni koš za plenice 30.1.2008 8:04:17
|
|
|
|
Anonimen
|
nevem, meni so tej koški malo mimo. Jaz sem imela (imam) za malega rolo vrečk (takih kot dobiš npr. v šparu) notri sem zamotala plenico in ven z njo. Nekako mi ni da bi se vse to pajcalo v otroški sobi.
|
|
|
|
RE: brezkasetni koš za plenice 30.1.2008 8:51:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide nevem, meni so tej koški malo mimo. Jaz sem imela (imam) za malega rolo vrečk (takih kot dobiš npr. v šparu) notri sem zamotala plenico in ven z njo. Nekako mi ni da bi se vse to pajcalo v otroški sobi. Nekaj časa sem tudi jaz tako delala. Imam pa sedaj kartonsko škatlo (ki jo itak vsakič, ko gremo v trgovino kakšno prinesemo v njej "fasngo") na balkonu, pa mečem vanjo plenice in ko je polna nesem v kontejner. Lp
|
|
|
|
RE: brezkasetni koš za plenice 30.1.2008 13:19:02
|
|
|
|
Roberta69
|
Meni se zdi ta koš čist fajn, ga nameravam nabavit. Kolikor sem ga naštudirala, naj iz njega ne bi vonjalo, drugače bo tudi sam romal v koš. Vrečko nameravam jaz tako in tako vsak dan odnesti ven, ker se mi pač gabi, da bi bile pokakane in polulane pleničke, pa naj bodo zavite v ne vem kaj, par dni v smeteh. Je pa tudi čist kul varianta, če daš pleničke v plastično vrečko in na balkon (s tem, da na našem balkonu, pa naj je še tako majhen, rada nasadim in uživam - torej plenice ne pašejo zraven).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?