Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: brez zaposlitve - limit 11.9.2007 15:21:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej 200€ limita imaš avtomatsko brez da zaprosiš zanj
|
|
|
|
RE: brez zaposlitve - limit 11.9.2007 16:16:51
|
|
|
|
Anonimen
|
moj mož vsako leto dobi vabilo, naj zamenja račun iz studentskega v klasičnega, pa pač ni šel - koso ga enkrat klicali, je rekel, da mu je trapasto, da mora hodit na banko, da če bi se dalo to po netu zrihtat, bi že zdavnaj zamenjal - in tako nekaj let no, lani je šel končno zamenjat, ker je šel urejat še nekaj drugih stvari kar se pa avtomatskega limita tiče: imam 2 računa, Na 1. imam limit - ne vem kolikšen, ker ga ne koristim, na 2., ki sem ga odprla zaradi kredita in na katerega prejemam vse dohodke, pa nimam limita. Mogoče bi ga dobila, če bi zaprosila zanj. Želela sem povedati le, da limita ne dobiš avtomatsko - vsaj en na vseh bankah.
|
|
|
|
RE: brez zaposlitve - limit 11.9.2007 17:20:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Sej 200€ limita imaš avtomatsko brez da zaprosiš zanj Na NLB očitno ne, ker mi je rekel tip (pripravnik), da ne morem imeti limita, ker nimam zaposlitve . Čeprav imam zdaj še redne mesečne prilive, ko dobivam porodniško. No, saj potem jih bom tudi imela (socialko) dokler si ne najdem službe.
|
|
|
|
RE: brez zaposlitve - limit 11.9.2007 18:42:44
|
|
|
|
lukec
|
Jaz sem brez službe in imam na NLB 300 evrov limita
|
|
RE: brez zaposlitve - limit 11.9.2007 18:50:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšen račun pa imaš odprt osnovni, klasični..... Verjetn imaš limit od prej, ko si bila zaposlena
|
|
|
|
RE: brez zaposlitve - limit 11.9.2007 18:58:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam študentski račun pa mi nikol ne morijo naj ga menjam Pa tud ne vejo al sm še študent al ne. V vsakem primeru 200€ ni glih neka vsota in bi ti pomoje dali tolk limita ker itak imaš redne mesečne prilive. Pojdi direkt do osebe na vaši banki ki rihta limite in ne na okence in se zmeni. In važno je da imaš mesečne prilive in ne če si zaposlen. Jaz dobivam samo nakazila za delo preko ŠŠ pa imam 1.000€ limita za eno leto, pa tud ne vejo al bom mela drugo leto status in dohodke al ne, so mi ga en tedn nazaj odobril oz. podaljšal...tko da....
|
|
|
|
RE: brez zaposlitve - limit 11.9.2007 19:10:28
|
|
|
|
soncece24
|
Ne vem, če je limit in ta študentski "minus" isti. Na običajnem računu občana imaš ponavadi odobren limit nekje 1,5 kratnik mesečnega prihodka. Na študentskem je pa pač nek pavšal. Nisem sigurna , da je to isto, sicer je pa to itak samo prvi mesec fajn, potem pa več ne
|
|
RE: brez zaposlitve - limit 11.9.2007 19:37:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Po tej logiki noben ki je na socialni ne bi mogel imeti limita, pa jih jaz dost poznam ki ga imajo. In to krepko več kot 200€. Itak da je najboljš da ga nimaš, sam včasih pač ne gre drugače.
|
|
|
|
RE: brez zaposlitve - limit 11.9.2007 19:39:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kakšen račun pa imaš odprt osnovni, klasični..... Verjetn imaš limit od prej, ko si bila zaposlena Odprt imam študentski račun, limit pa imam že od vsega začetka, ko sem bila še študentka in občasno delala, zdaj pa bi mi odprli klasičnega, ampak brez limita (iz zgoraj navedenih razlogov).
|
|
|
|
RE: brez zaposlitve - limit 11.9.2007 20:10:41
|
|
|
|
lukec
|
Mam klasičen račun in sem bila vmes trikrat zaposlena in sem sedaj drugič doma. Na banki najbrž ne vejo al delam al ne. Možno je, da pri odprtju novega računa pa ta podatek zahtevajo.
|
|
[Brisano sporočilo] 11.9.2007 21:09:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: brez zaposlitve - limit 12.9.2007 12:08:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj vam je potreben limit?Obresti limita so višje od kreditnih obresti!Raje zaprosite za kratoročni kredit,ko ste na tesnem z denarjem!
|
|
|
|
RE: brez zaposlitve - limit 12.9.2007 12:34:26
|
|
|
|
benika
|
Če zaprosiš za limit, te najprej vprašajo, če si zaposlen. Če nisi, te takoj zavrnejo, če si pa zaposlen za več kot pol leta, ti pa limit odobrijo. Seveda moraš iz podjetja prinest potrdilo, koliko plače ti nakazujejo in na kateri račun ter koliko časa si tam zaposlen. Ampak še vedno se mi zdi, da tisti osnovni limit (na naši banki je to 120€) ti pa vseeno pripada.
|
|
|
|
RE: brez zaposlitve - limit 12.9.2007 12:37:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Če zaprosiš za limit te nič ne sprašujejo če si zaposlen, k jih ne zanima. Glavno je da imaš redne prihodke. Vsaj pri nas. Kredita pa jaz nisem dobila ker nisem zaposlena, pa ko sem šla računat so bile višje obresti pri kreditu kot pri limitu, ker imam študentski račun.
|
|
|
|
RE: brez zaposlitve - limit 12.9.2007 15:26:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo NLB- študentski račun ima osnovni limit (brez dodatne prošnje za povišanje) 200€. imam študentski račun z osnovnim limitom 200€. sem brezposlena oseba dobivam DSP. delavka na eni podružnici mi je rekla da moram it na matično banko to uredit. jaz grem tja in mi delavec lepo pove da ko bom dobila prvi priliv plače na TRR se mi bo račun avtomatsko spremenil!! limit pa ostane isti ker je to osnovni limit torej 200€. tako da jaz nimam nobenih problemov!!! Zdaj mi je še manj jasno . Zakaj torej meni niso spremenili računa, ko sem bila zaposlena in dobivala plačo? Očitno so znotraj iste banke razlike med poslovalnicami, ali kaj . Eh, klinc jih gleda, pač ne bom šla spreminjat računa (če mi ne bodo spet zatežili) dokler si ne najdem službe. Ampak takrat ne bom menjala samo računa ampak kar banko.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.