|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   brez volje
29.10.2006 19:44:56   
metuLJchy
Se je katera v tem nizu čakanj, preiskav, čakaj, preiskav...vprašajčkov, clear blue testov, nervozic, razočaranj in še česa začela počutit brez volje, ji je bilo na nek način vseeno za vse? Opažam, da sem sama pri sebi začela destuktivno razmišljat, češ, očitno nisem za otroke, iščem miljon razlogov zakaj mi tko tudi prav...danes sem mojemu dragemu "zatežila" da itak ne bom imela otrok, kaj pa vem, pred letom in pol je bila želja velika ko koš od dedka mraza, tudi z otročki so mi rekli, da znam lepo, da se vedno uštekamo...zadnje čase pa...ali sem sama sebe prepričala, da očitno nisem, da nikoli ne bom...se kar zapiram vase....vem da ni najlepše tako razmišlajt...ma si ne morem pomagat...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: brez volje
29.10.2006 20:28:49   
triša
Seveda boš, misli pozitivno pa bo user posted image boš vidla.

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2006 21:35:59   
Anonimen
metuLJchy  user posted image seveda tudi meni so se prikradli dnevi in celo tedni takega negativnega razmišljanja in so še vedno prisotni...včasih je kak dan ko se preprosto nemorem upreti solzam...in takrat si pustim tak dan....
Ne zapiraj se vase, bodi kar si z lepimi sončnimi dnevi in temnimi oblaki in verjemi da ti bo sreča dana tudi tebi, tako kot vsem nam ki se dan za dnem ubadamo z testi takimi in drugačnimi....

Srečno draga metuLJchy user posted image

(odgovor članu triša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2006 22:02:04   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

metuLJchy  user posted image seveda tudi meni so se prikradli dnevi in celo tedni takega negativnega razmišljanja in so še vedno prisotni...včasih je kak dan ko se preprosto nemorem upreti solzam...in takrat si pustim tak dan....
Ne zapiraj se vase, bodi kar si z lepimi sončnimi dnevi in temnimi oblaki in verjemi da ti bo sreča dana tudi tebi, tako kot vsem nam ki se dan za dnem ubadamo z testi takimi in drugačnimi....

Srečno draga metuLJchy user posted image

Se podpišem pod temi besedami. Vsaka od nas ima kdaj takšne dni. Kar optimistična bodi!!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.10.2006 8:46:29   
mala zirafa
Mislim, da je nemogoče, da se katera od nas ne bi počutila kdaj tako.Saj smo ljudje.Včasih je res težko, ampak po vsakem dežju posije sonce.Prej al slej bo tudi za vaju posijalo, boš videla.In če se ti joče, zjoči se, ker to pomaga, kar pogumno naprej.
Pa veliko sreče za user posted image !

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.10.2006 10:10:49   
metuLJchy
hvala punce! Včasih vas je pravi balzam za dušo prebrat!! Sončka vsem!

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.10.2006 12:51:45   
petraz
Ne misli negativno... Ti povem, da sem tudi jaz v teh dneh žalostna in razmišljam samo to, kar naj ne bi. Vendar ljudje ne moremo mimo tega... ko nam gre kaj narobe, pomislimo tudi na najhuje. Pa ni res, samo voljo in upanje moramo imeti pa bo.... Upam vsaj....  Veliko veliko sreče pri user posted image ...

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Katero ime vam je lepše?

Cvetka (14%)

Betka (21%)

ali Blažka? (65%)

Število vseh glasov: 389

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!