Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pa točno tak ja. Pa saj vem, da lahka pridem do drugega kadar bi hotla, sam men ni do tega. jaz hočem njega met, pa pika ah, mogoč sem pa čudna za ta čas, men ni do skakanja čez plot...jaz mam rada svojga moža......sam ideja je pa ideja ja, mogoč jo pa kdaj uporabim, po parih letih suše, h? No, u glavnem, včeraj je sam načel to temo, je zgleda vidu, da je tak ne bo šlo. Pravi, da rabi odklop, da je preveč napet (dir. v službi, poleg tega pa imava še popoldansko dejavnost in majhnega otroka) - torej po 05. bo boljše menda, k gremo na dopust za 14 dni. Se tolažim ja. Čeprav na dopustu pa je zmer po večkat na dan, al pa vsaj enkrat no...redno pač..doma pa pol spet suša. jebela! No, vam javim kak je šlo Če je preobremenjen, potem je kar logično, da nima take želje po spolnosti. Kaj pa ti lahko narediš, da to spremeniš? Lahko daš malo večkrat pobudo, odplešeš kakšen striptiz, v seksi spodnjih hlačkah kuhaš kosilo ali pomivaš tla. Lahko, če je zelo utrujen, poskrbiš za sprostitev v obliki masaže ali skupne kopeli. Ker se ne gre samo za seks, ampak na splošno ni zdravo, da človek doma ne zna odklopiti službe in nosi napetost s sabo. Kaj pa vem, no, meni intima ni samo seks, ampak tudi ljubkovanje in telesni stik samo tako, sam po sebi. In moški so ravno tako čustvena bitja, tudi njim paše včasih sam crkljanje ali pa samo ležanje na hrbtu in naj žena skače za spremembo .
|