|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   brez sexa
2.8.2008 14:44:40   
Anonimen
saj vem, da je ta tema že 500 x obdelana, ampak vseeno. nekomu pač morem pojamrat.

Mojemu partnerju se pač ne da več sexat, oz. on pravi da sex sploh ni vs. Sexava enkrat na 2 meseca al pa enkrat na mesec. Ko je sex je ful dober, pa vedno mi takrat reče, pa zakaj midva ne sexava več user posted image  pa si obljubiva, da bova...pa pol kr nekaj ne gre. jaz ne dajem pobude, ker sem bila ene parkrat zavrnjena, tako da če jo da, jo on da. To pa je tako redko. res da je straejši od mene kar precej, da je v preteklosti že imel težave z erekcijo in ga je zelo potrlo, a kasneje se je zadeva uredila, sex pa še vedno ne. Vem, da me ne vara...da ne b katera rekla, da drugje dobi in vem, da me ljubi. težava je nekje drugje.
Drugače je ful pozoren do mene, me spoštuje in vse je ok, le ta sex je dal čisto na stranski tir. On pravi, pa saj sex ni vse............... Hm. Meni pa kr nekaj pomeni. Kaj mislite ve?

O tem sva že govorila, vsedla sva se in odkrito pomenla, a on zatrjuje, da mu to bore malo pomeni. da mi ljubezen pokaže lahko na druge načine. materialno nama nič ne manjka, imava tudi majhnega otroka, katerega ima neizmerno rad, tako tudi pravi, da mu pomeniva vse, da sva njegovo življenje.......le ta sex. user posted image

naj mu verjamem, da je pač v fazi ko se mu ne da več. Moška mena? user posted image user posted image  Star je 44.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: brez sexa
2.8.2008 14:49:53   
silvya
To sploh ni smešno. user posted image To zna biti velik problem. Če sta se že pogovorila, pa vseeno probaj kdaj ti dat pobudo. Pa kaj če boš zavrnjena. Nimaš kaj izgubit ali ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2008 14:51:39   
Anonimen
A če se naga sprehajaš po bajti tud ne pali?
Al pa se sama začnej s sabo "igrat" k je zdraven. Matr če ga to ne bo pol pa res ne vemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.8.2008 15:27:50   
Anonimen
Mah ne vem, nisem še ubrala take taktike, da bi se mu kao...mal nastavla...bom pa kuj sprobala dans user posted image  Vem, da včasih pali, da mam ene hudo spalno srajčko, pa da mal bolj tko pomigam pred njim......saj takrat gre no. ni tak hudo, da če bi se trudla, da ne bi šlo. Fora je v tem, da če se nč ne potridim jaz, pol pač sexa ni. to me žalosti, ful. včas me je pa kr "napadu". A mislite, da mu nism več tolk sexi?!!?? Pa nisem se zapustla al pa kaj, še vedno sem na istih kg, kot takrat ko sva se spoznala, dobr zgledam, pa ne da se hvalim, saj vseeno, če ne bi..bi napisala, saj sem anonimna..velik moških mi daje komplimente ipd., moj je pa kr malo zaspal. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.8.2008 17:16:35   
Anonimen
Mah, kaj pa vem, pri nama je bilo isto, oz. še zdaj kar poredko sexava in sva tudi že govorila o tem. In sem ga v tistem 'kriznem' obdobju enkrat tudi naga pričakala, pa pobrila-dol in naličila (kar ima rad), pa je rekel: Ja kaj pa je s tabo-je s tabo kaj narobeuser posted image . Sem bila užaljena kot še nikdar prejuser posted image user posted image user posted image . Pa je nekako tisto obdobje kar prešlo, sploh ne vem kdaj pa sva sexala bolj pogosto-včasih tudi večkrat na dan. Zdaj je pa zopet bolj klavorno obdobje kar se sexa tiče, ampak se ne obremenjujem toloko kot sem se takrat in sva tudi zdaj govorila o tem in pač pravi, da z mano ni nič narobe, le da mu pač niuser posted image . Pa razumi moške. če lahkouser posted image .
Če jih pa v družbi poslušaš sem pa vedno imela občutek, da oni bi vedno, pa imajo ženske 1001 izgovor, da ne bi, samo opažam zadnje čase tukaj na forumu, da je velikokrat ravno obratno.

Bo že bolje-boš videla!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.8.2008 20:01:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

saj vem, da je ta tema že 500 x obdelana, ampak vseeno. nekomu pač morem pojamrat.

Mojemu partnerju se pač ne da več sexat, oz. on pravi da sex sploh ni vs. Sexava enkrat na 2 meseca al pa enkrat na mesec. Ko je sex je ful dober, pa vedno mi takrat reče, pa zakaj midva ne sexava več user posted image  pa si obljubiva, da bova...pa pol kr nekaj ne gre. jaz ne dajem pobude, ker sem bila ene parkrat zavrnjena, tako da če jo da, jo on da. To pa je tako redko. res da je straejši od mene kar precej, da je v preteklosti že imel težave z erekcijo in ga je zelo potrlo, a kasneje se je zadeva uredila, sex pa še vedno ne. Vem, da me ne vara...da ne b katera rekla, da drugje dobi in vem, da me ljubi. težava je nekje drugje.
Drugače je ful pozoren do mene, me spoštuje in vse je ok, le ta sex je dal čisto na stranski tir. On pravi, pa saj sex ni vse............... Hm. Meni pa kr nekaj pomeni. Kaj mislite ve?

O tem sva že govorila, vsedla sva se in odkrito pomenla, a on zatrjuje, da mu to bore malo pomeni. da mi ljubezen pokaže lahko na druge načine. materialno nama nič ne manjka, imava tudi majhnega otroka, katerega ima neizmerno rad, tako tudi pravi, da mu pomeniva vse, da sva njegovo življenje.......le ta sex. user posted image

naj mu verjamem, da je pač v fazi ko se mu ne da več. Moška mena? user posted image user posted image  Star je 44.

Torej, če korenje ne zraste na lastnem vrtu, greš k sosedu...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.8.2008 21:16:50   
macka22
U bistvu lahk pa k men prides meni tudi fejst manka ja kaj v slogi je mocuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.8.2008 21:19:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: macka22

U bistvu lahk pa k men prides meni tudi fejst manka ja kaj v slogi je mocuser posted image

A ti si bejbe iščeš kle gor al kakouser posted image user posted image

(odgovor članu macka22)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.8.2008 21:28:11   
ronja
Hja, svoj post brez seksa je res naslovila: Drage mojeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.8.2008 21:29:10   
macka22
Te zanima al kaj?user posted image No sej tko je ko hoce clovek pomagat ga pa spluvate  hec,hec,hec za tiste ki ste čist zategneni do amena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.8.2008 21:35:49   
sinnerka
ah kaj hec škoda

(odgovor članu macka22)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.8.2008 21:35:56   
Anonimen
Ah kakšna zategnjenost.
Sam jaz mam raj dedce. Mene more zagrabt, pa kkšn orodje met. Ne pa da me ena bejba tam neki boža. Dolgcajtuser posted image
Soriuser posted image

Pa anonimna ni spraševala kako do sosedovga tiča pridt, al pa kako s tabo juhco kuhat, ampak kako svojga tipa pripravt do tega da bosta večkrat seksala. Predvidevam da hoče seksat z možem. Ne pa kar z vsakim k ma privesek, k nekatere očitno.  Packeuser posted image user posted image

(odgovor članu macka22)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
3.8.2008 11:09:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Ah kakšna zategnjenost.
Sam jaz mam raj dedce. Mene more zagrabt, pa kkšn orodje met. Ne pa da me ena bejba tam neki boža. Dolgcajtuser posted image
Soriuser posted image

Pa anonimna ni spraševala kako do sosedovga tiča pridt, al pa kako s tabo juhco kuhat, ampak kako svojga tipa pripravt do tega da bosta večkrat seksala. Predvidevam da hoče seksat z možem. Ne pa kar z vsakim k ma privesek, k nekatere očitno.  Packeuser posted image user posted image

Pa točno tak ja. Pa saj vem, da lahka pridem do drugega kadar bi hotla, sam men ni do tega. jaz hočem njega met, pa pika user posted image  ah, mogoč sem pa čudna za ta čas, men ni do skakanja čez plot...jaz mam rada svojga moža......sam ideja je pa ideja ja, mogoč jo pa kdaj uporabim, po parih letih suše, h? user posted image user posted image user posted image  

No, u glavnem, včeraj je sam načel to temo,  je zgleda vidu, da je tak ne bo šlo. Pravi, da rabi odklop, da je preveč napet (dir. v službi, poleg tega pa imava še popoldansko dejavnost in majhnega otroka) - torej po 05. bo boljše menda, k gremo na dopust za 14 dni. user posted image user posted image  Se tolažim ja. Čeprav na dopustu pa je zmer po večkat na dan, al pa vsaj enkrat no...redno pač..doma pa pol spet suša. jebela!

No, vam javim kak je šlo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
3.8.2008 12:57:11   
macka22
Zelim ti lep dopust ,verjetno gre res cez kaksno svoje obdobje ki ga mora pac sam pri sebi resiti skratka vso sreco.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.8.2008 13:38:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa točno tak ja. Pa saj vem, da lahka pridem do drugega kadar bi hotla, sam men ni do tega. jaz hočem njega met, pa pika user posted image  ah, mogoč sem pa čudna za ta čas, men ni do skakanja čez plot...jaz mam rada svojga moža......sam ideja je pa ideja ja, mogoč jo pa kdaj uporabim, po parih letih suše, h? user posted image user posted image user posted image  

No, u glavnem, včeraj je sam načel to temo,  je zgleda vidu, da je tak ne bo šlo. Pravi, da rabi odklop, da je preveč napet (dir. v službi, poleg tega pa imava še popoldansko dejavnost in majhnega otroka) - torej po 05. bo boljše menda, k gremo na dopust za 14 dni. user posted image user posted image  Se tolažim ja. Čeprav na dopustu pa je zmer po večkat na dan, al pa vsaj enkrat no...redno pač..doma pa pol spet suša. jebela!

No, vam javim kak je šlo user posted image

Če je preobremenjen, potem je kar logično, da nima take želje po spolnosti.
Kaj pa ti lahko narediš, da to spremeniš? Lahko daš malo večkrat pobudo, odplešeš kakšen striptiz, v seksi spodnjih hlačkah kuhaš kosilo ali pomivaš tla. Lahko, če je zelo utrujen, poskrbiš za sprostitev v obliki masaže ali skupne kopeli. Ker se ne gre samo za seks, ampak na splošno ni zdravo, da človek doma ne zna odklopiti službe in nosi napetost s sabo.
Kaj pa vem, no, meni intima ni samo seks, ampak tudi ljubkovanje in telesni stik samo tako, sam po sebi. In moški so ravno tako čustvena bitja, tudi njim paše včasih sam crkljanje ali pa samo ležanje na hrbtu in naj žena skače za spremembo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

KAKOVOST VRTCEV
carmencita

KAKO STE ZADOVOLJNE S KAKOVOSTJO VRTCEV?

Zelo zadovoljna (31%)

Še kar zadovoljna (37%)

Nezadovoljna (7%)

Zelo nezadovoljna (4%)

Ne vem (20%)

Število vseh glasov: 307

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!