|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   brez obremenitve
14.1.2007 13:52:52   
puhica13
Punce zdravo!

Z mojim fantom sva se pogovarjala, da bo najbolje, ce se ne obremenjujeva s tem, kdaj bova videla tako zeljeni user posted image  user posted image , in vam moram povedati, da sva po 5. letih odkar sva skupaj resnicno zacela uzivati drug ob drugemu in tudi user posted image user posted image user posted image  je postalo se bolj romanticno in zanimivo kot kdaj koli prej. Ne gledava vec na dneve, kdaj morva user posted image user posted image  temvec sva zacela res uzivati ob tem ,ko ni vec tistega v glavi, sedaj pa morva. Pa sej konec koncev nama ni pogoj, da pa bi mogla tocno ta mesec user posted image . Res pa je, da pa je moj fant nekje slisal,pa sej veste da so moski vcasih vecje cveke kot punce, da ce preveckat user posted image  je seme bolj kot megla, da je najbolje, ce je vsaj kaksen dan pavze vmes. Ali je katera od vas kdaj to slisala, da bi bilo dejansko kaj na tem.
P.S. Neki mi tipkovnica nagaja, tko na ni stresic!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: brez obremenitve
14.1.2007 14:42:42   
Anonimen
Tudi jaz sem slišala, da je večja količina semenčec, če ne user posted image vsak dan....
Tako da je kao najboljš vsak drugi dan.
No midva delava na user posted image 7 mesevec, pa me že panika grabi, tako da bi se blo res najboljš umirit.

Lp

(odgovor članu puhica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2007 14:50:22   
puhica13
Pikica 25,
sej midva tudi že neki takega delava na user posted image , zato pa sva se zdej odločila, da je bolje vse skupi vzet bolj umirjeno, ker te pol res že živci požrejo. Pri meni je blo že tko , da je bil vsak mesec isti, in tega se počas naveličaš. Kone meseca, ko bi mogla bit user posted image  sem si že v glavi umišljala vse znake user posted image , pa je bilo potem samo razočaranje. Bolj , da se malo umiriš, ne šteješ več dneve in se imaš preprosto rad. Sicer je tko, vedno je najlažje govort, smo pa vse iste, tud mene že mal stiska, če je z mano vse ok, ampak sej bo.
Držim pesti za vse nas, da čimprej zagledamo tiste magične črtice.

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2007 18:24:35   
BAMBOLINO
Mislim, da sta ubrala pravo pot. naj ti pa še povem, da takšen način razmišljanja je tudi nama prinesel user posted image . In to takrat ko si najmanj misliš. Uživajta in bosta videla, da teh trenutkov ne bosta nikoli več pozabila. V še lepšem spominu pa vama bo ostal trenutek, ko bosta zagledala user posted image .
Ko imaš enkrat otročka je zares neizmerno lepo ampak vseeno si pa zaželivakdaj pa kdaj takšnih trenutkov, ko sva bil a še sama, zato izkoristita kolikor se da.

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2007 19:23:00   
kanarka
Tudi z dvodnevnim pavziranjem se ti ni potrebno obremenjevati. Če vama paše kdaj kr dan za dnem, potem veselo na delo. Rečeno je, da če je njegova gibljivost in količina ok, potem lahko tudi vsak dan. Baje je pa res boljše na 2 dni. Ampak pozabita na to, ko paše paše.  

(odgovor članu BAMBOLINO)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?