honey
|
Ne mislit zdaj, da zagovarjam tvojega moža, ampak imam izkušnje s temi tableti za živce. Pa ne jemljem jih jaz osebno, ampak jih moj tast in to že dolga leta. To ti govorim zdaj glede seksa - moja tašča ne seksa že od 42. leta - takrat je mož (moj tast) zbolel na živcih, od takrat je na antidepresivih takih in drugačnih in od takrat naprej tudi seksata ne več. Enostavno se mi zdi, da te tablete ubijejo v človeku voljo do seksa. Pa mi je enkrat rekla, ko sva govorili o tem, da sta poskusila vse možno, pa nič. Tako da jaz mislim, da mu to, da nima več take želje po seksu, povzročajo tablete - ne kakšna druga ženska. Ne vem sicer, ali se bojiš tega, ali česa drugega. Je pa res, da je s takimi ljudmi zelo težko živet, sploh, če si njihov partner. Če mene vprašaš, so taki ljudje (sploh moški) hujši kot majhni otroci. Rabijo nenormalno veliko pozornosti, ves čas moraš biti ob njih, ti moraš njih tolažit in poslušat, čeprav ti gre velikokrat na živce to - ampak si jim neke vrste psihiater. In po moje ne bi bilo čisto nič napačno, če bi mu to, kar si napisala tukaj na RR, povedala. Pa najbrž ne bo dovolj 1x, ampak boš mogla to povedat večkrat. Res mi pa ni čisto jasno, zakaj spi v dnevni sobi Ali sta se o tem kdaj pogovorila, iz kakšnega razloga je začel spati na kavču? Ker ne vem no, "zakonska postelja" nima zastonj takega naziva. Moj mož še takrat, ko sva skregana, spi v postelji, sicer na drugi strani, ampak zraven je pa vseeno. Poskusi se pogovorit z njim, poskusita priti tej težavi do dna. Je pa to težko zate, verjamem. Imam prijateljico, ki je podobna tebi - njen ji mora vsak najman 10x povedati, kako jo ima rad. Ne rečem, da si ti taka oseba, ampak želiš, da ti pokaže, da te ima rad. Ker meni nasprotno, mu tega ni treba dokazovat. Enostavno vem. Zato pa mislim, da bo pogovor še vedno najbolj pomagal. Če se ti pa zdi, da je stanje nevzdržno, pa razmisli o drugih možnostih.
|