|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   brez ljubezni
25.7.2008 7:27:49   
Čriček
Oj saj ne vem kje naj začnem.Živim čisto brez ljubezni..samo sem zelo čustvena oseba in polna ljubezni,ki je ne morem deliti s partnerjem.Razumeva se ok drugače samo kar pa se tega tiče pa ne vem,če bom še zmogla.Imam dneve,ko se mi vsega nabere in ga pogrešam,razumem,da ima službo,da ga cel dan ni ..samo,da ne spiva skupaj odkar imava še dnevno sobo,da sexava enkrat na mesec in pol.Razumem,da mu sedaj ni do tega,ko je tablete za živce(malo so starši krivi malo služba-prejšnja).Jaz pa pogrešam objeme,da se stisnem,k nekomu,ki ga ljubim ne gre mi sam za seks.Na začetku je bilo vse ok saj veste si zaljubljen...metuljčki v trebuhu...ampak midva sva skupaj dobri dve leti pa se mi že zdi,da je to konec.Če ne bi imela otroka bi že šla,pa boste rekle nekatere pojdi bolje kot,da trpiš.Ko je pa tako lepo videti otroka,ki se ga tako razveseli,ko pride domov.Ne vem sem v začaranem krogu rada ga imam...ampak ne vem več kao naprej.razjedajo me še razne njegove laži in  to vse raste v narekovajih z mano....ko je spoznal mene je imel še eno čeprav mu verjamem,da ni nič bilo ostalo je pri sms.Ženska ga je venomer klicala sploh ko je dnar rabila in enkrat sem ga dobila na laži,da ji je posojal denar.Je po srcu dober človek vsakemu bi pomagal samo meni se ne posveča kar se ljubezni tiče ne rabim denarja....malo sem se morala razpisati.In kaj sedaj mislim na enega ki sem bila z njim eno leto....on mi je nudil veliko ljubezni...ampak sem šla še dane sne vem zakaj kako user posted image hudo mi je.Saj boste rekle bi pa njega imela ja bi....pri njem me je pa motilo,ker mi je rekel če bi  bila noseča bi okopavala na njivi samo,da bi voljo pokazala(pač ene stare kmečke fore).Verjamem,da z nobenim ni nobeni z rožicam postlano in kdor pravi,da se ne krega LAŽE.mogče sem se rabila samo malo razpisati pa bo bolje imam pač tak dan.....mogoče bo jutri bolje ampak brez LJUBEZNI JE TEŽKO ŽIVETI!!!!VEDNO SEM HOTELA DRUGIM POMAGATI VČASIH NE ZNAM SAMA SEBI!!!HVALA KER STE MI PRISLUHNILE TUDI,ČE NE DOBIM NOBENEGA ODGOVORA!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: brez ljubezni
25.7.2008 9:11:00   
snake
OBJEMI GA TI

življenje je lepo

(odgovor članu Čriček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2008 9:11:53   
Anonimen
probaj to njemu povedati kar si kle gor da rabiš več ljubezni kot ti jo nudi. probajta se pogovort pol boš pa videla kako naprej.

Če ne bo šlo pa pojdi od njega, vem da je težko tudi zavoljo otroka, samo če boš ti nesrečna bo otrok tudi, ker čuti tvojo nesrečo.

želim ti veliko sreče pa da  bi se pogovorla in našla skupno srečo.

(odgovor članu Čriček)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2008 11:37:50   
Čriček
Oh kolikokrat sem ga jaz objela ,on meni ,da lupčka ko gre v službo to je vse.Meni se pa že zdi neumno,da bi samo takrat z njim spala,da se on "sprazni"še takrat bom sama spala pol ba pa mogoče začel razmišljat drugače.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2008 13:59:50   
honey
Ne mislit zdaj, da zagovarjam tvojega moža, ampak imam izkušnje s temi tableti za živce. Pa ne jemljem jih jaz osebno, ampak jih moj tast in to že dolga leta. To ti govorim zdaj glede seksa - moja tašča ne seksa že od 42. leta - takrat je mož (moj tast) zbolel na živcih, od takrat je na antidepresivih takih in drugačnih in od takrat naprej tudi seksata ne več. Enostavno se mi zdi, da te tablete ubijejo v človeku voljo do seksa. Pa mi je enkrat rekla, ko sva govorili o tem, da sta poskusila vse možno, pa nič. Tako da jaz mislim, da mu to, da nima več take želje po seksu, povzročajo tablete - ne kakšna druga ženska. Ne vem sicer, ali se bojiš tega, ali česa drugega. Je pa res, da je s takimi ljudmi zelo težko živet, sploh, če si njihov partner. Če mene vprašaš, so taki ljudje (sploh moški) hujši kot majhni otroci. Rabijo nenormalno veliko pozornosti, ves čas moraš biti ob njih, ti moraš njih tolažit in poslušat, čeprav ti gre velikokrat na živce to - ampak si jim neke vrste psihiater.

In po moje ne bi bilo čisto nič napačno, če bi mu to, kar si napisala tukaj na RR, povedala. Pa najbrž ne bo dovolj 1x, ampak boš mogla to povedat večkrat. Res mi pa ni čisto jasno, zakaj spi v dnevni sobi user posted image  Ali sta se o tem kdaj pogovorila, iz kakšnega razloga je začel spati na kavču? Ker ne vem no, "zakonska postelja" nima zastonj takega naziva. Moj mož še takrat, ko sva skregana, spi v postelji, sicer na drugi strani, ampak zraven je pa vseeno. Poskusi se pogovorit z njim, poskusita priti tej težavi do dna. Je pa to težko zate, verjamem. Imam prijateljico, ki je podobna tebi - njen ji mora vsak najman 10x povedati, kako jo ima rad. Ne rečem, da si ti taka oseba, ampak želiš, da ti pokaže, da te ima rad. Ker meni nasprotno, mu tega ni treba dokazovat. Enostavno vem. Zato pa mislim, da bo pogovor še vedno najbolj pomagal. Če se ti pa zdi, da je stanje nevzdržno, pa razmisli o drugih možnostih.

(odgovor članu Čriček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2008 14:24:35   
Čriček
user posted image user posted image Ja vem kako je s tebi tableti mi je enkrat sam priznal ,da ne čuti nobene potrbe po sexu ima tablete(mapron).To čisto razumem,in znam tudi potrpeti,če pa smo odkriti(se da žensko zadovoljiti tudi drugače)samo,če nič ne čutiš verjamem,da ne bo nič.Te tablelte jemlje en mesec potem ima kontrolo in spet dobi druge baje dve leti.Je pa tako vasih je isto umirjen včasih pa kar leta sem ter tja saj ne pije ..pride domov normalen samo gleda večino nase da se sprosti.Čeprav je res kot mali otrok in je treba večkrat povedati eno in isto.
Kar pa se postelje tiče je tako on je imel v sp štuku hiše dolgo samo eno sobo kjer je imel tv in bil navajen zaspati ob tv,eprav jo imava tudi v spalnici da lahko jaz gledam v spalnici on pa v dnevni.Sem večkrat začela to temo pa pravi sej lahko tle spiš(v dnevni)samo jaz grem raje v spalnico kjer imam hčerkico.Mogoče sem tudi jaz kriva,ah ne vem več če je v spalnici tv bi pa tam zaspal,če je vzrok,da lažje ob televiziji zaspi.Tudi ko je bil na porodniški 15 dni sem sama spala,ker takrat še ni jedel tablet in je bil zaradi službe psihično uničen in je težko poslušal,če je otrok jokal rabil je mir.Jaz pa ne vem kako naprej,če ne bo saj kakšnega pogovora lupčka in objema več........user posted image user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?