|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   brez apetita
21.2.2005 9:31:11   
Naja31
Pozdravljene,

noseca sem 33t in se malo in sem zadnje dni cisto brez apetita. Vecino casa mi je slabo in se cel cas imam kot "cmok" v grlu, kot ko se clovek full prevec naje. Bruhala se nisem, ker ni tako hudo.
Predvidevam, da mali tako lezi, da pritiska na zelodec. :zmeden:
Do zdaj sem itak nabrala vec kot prevc kilc, tako da verjetno ne bo slabo, ce manj jem, ampak me vseeno skrbi, da ne bi dojencek dobil kar potrebuje. Zalog imam verjetno dovolj :)
V bistvu me zanima, ce ima se katera podobne izkusnje.

Lp, Naja:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   brez apetita
21.2.2005 10:49:45   
beba76
Ker je otroček vedno večji, majo vsi ostali organi manj prostora in to je to.
Meni je tudi zadnje čase ful slabo (sem v 35. tednu), a sem se nekak navadila na to. Kot praviš, se tudi meni zdi, da mam cmok v grlu, pa spahuje se mi. Bruham sicer ne, ni pa fajn. Najhuje je, ko se vležem na hrbet - vzdržim komaj toliko časa, da namažemo bušija, pa še tu po navadi zatajim in sem proti koncu že na boku. :)-:)-
Da pa bi bebica bila lačna, ti ni trba skrbet - jaz že od 25. tedna ful malo jem, ker mam žolčne kamne in posledično temu strogo dieto, pa vem, da ma :duda: dovolj oz. si vzame, kolikor pač rabi. Od takret nisem pridelala niti grama, G pa pravi, da je z :duda: vse v najlepšem redu.
Nedolgo nazaj sem nekje prebrala, da je zarodek pravi parazit in mamici vzame vse kar rabi, tudi tisto, česar ona sama nima dovolj oz. ima na spodnji meji. Se sploh ne ozirajo na nas te naše bebice.

LP, pa čimmanj skrbi!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?