|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   brez želodčka??
22.1.2009 18:00:01   
anitafx2
Danes sem bila na morfologiji, kjer ginekolog ni videl želodčka, zato me je naročil na ponoven pregled jutr. A ima katera podobno izkušnjo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: brez želodčka??
22.1.2009 18:31:19   
.soncek.
Ja, podobno. Prejšnji četrtek sem imela uz pa mi je rekla, da ma otroček mali želodček oz. da ni prepričana, ker da ga baje ne vidi dobro. Danes sem mela kontrolo in smo spet naredile uz in je vse ok, tako da ti svetujem, da se ne obremenjuj, včasih pač pride do tega, da uz ni zanesljiv in da se vse ne vidi.

(odgovor članu anitafx2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2009 19:14:24   
anitafx2
hvala za odgovor. upam, da bo vse ok.

(odgovor članu .soncek.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2009 20:10:11   
bskrle
Včasih se kakšen organ ne vidi, brez panike, te bodo večkrat pregledali in se bo že videlo. 

(odgovor članu anitafx2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2009 20:13:39   
katra55
Možno je da se ne vidi ker je otroček tako obrnjen ali pa je slaba UZ naprava.
Upam da bo vse OKuser posted image

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2009 20:20:11   
BAMBINA_
Oja, tudi mi smo imeli izkušnjo z nepravilno diagnozo preko UZ, ko so ginekologi trdili, da se bo otrok rodil z anomalijo. Sicer ne z žekodčkom, pa vendar.. Ne obremenjuj se, vse bo še dobro. Drži se in sporoči kako bo šlo, na naslednjem pregledu. user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2009 11:33:22   
mmiro
Pozdravljena,

Eno vprašanje....Ali je videla obe ledvici?Ali je videla,da se nabira tekočina v ledvicah?Ker če je to videla potem mora biti tudi želodček!!Ne sekiraj se,ker bo vse O.K.

Lp

(odgovor članu anitafx2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.1.2009 20:21:06   
anitafx2
Lep pozdrav vsem skupaj! Moram vam povedat,da je blo danes na UZ vse ok. Želodček se je takoj videl in takoj sem bila boljše volje, saj je to moja prva nosečnost in si pač malo bolj paničen za vsako stvar,ki ti jo povejo. Verjetno je bla včeraj pač taka lega pa se ni videlo. še dobro, da mi ni blo treba kak teden čakat na UZ, da me je kar za danes naročil. Danes bom vsaj mirno spala,ker včerajšnja noč je bla zelo mučna,saj sem se samo premetavala po postelji in mislila na današnji dan.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anitafx2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.1.2009 20:24:45   
jajula
IZVIRNO SPOROČILO: anitafx2

Lep pozdrav vsem skupaj! Moram vam povedat,da je blo danes na UZ vse ok. Želodček se je takoj videl in takoj sem bila boljše volje, saj je to moja prva nosečnost in si pač malo bolj paničen za vsako stvar,ki ti jo povejo. Verjetno je bla včeraj pač taka lega pa se ni videlo. še dobro, da mi ni blo treba kak teden čakat na UZ, da me je kar za danes naročil. Danes bom vsaj mirno spala,ker včerajšnja noč je bla zelo mučna,saj sem se samo premetavala po postelji in mislila na današnji dan.
user posted image user posted image user posted image

ja sej to je kar normalna reakcija zakrbljene bodoče mamiceuser posted image me veseli da je vse okejuser posted image

(odgovor članu anitafx2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.1.2009 21:16:08   
.soncek.
super da je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.1.2009 21:34:23   
bamoocham
user posted image user posted image user posted image user posted image , samo da je vse ok!

(odgovor članu .soncek.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

n,s ali j na koncu
Amimami

katero ime od teh treh skoraj enakih????

Inan (34%)

Inas (14%)

Inaj (52%)

Število vseh glasov: 169

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!