|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   brazilska depilacija
27.2.2011 15:37:42   
maktub
vsi rečejo drugače...aa je brazilska depilacija v nosečnosti dovoljena..oz. vsaj na začetku...ene pravijo da ja ene da ne...v 1.nosečnosti po 30 t se nisem več sama mogla...sedaj pa sem v 2.noseča in vrhunec bo poleti pa me zanima  če bi se lahko da bom primerna za na plažo..:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: brazilska depilacija
27.2.2011 15:38:32   
Urshy78
jaz sem celo nosečnost hodila na brazilsko..ne vem zakaj ne bi bilo priporočljivo user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2011 16:40:10   
maktub
pravijo da zaradi možnih okuzb pa to... a si hodila do 9m?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
27.2.2011 18:35:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maktub)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2011 19:13:18   
maktub
ma da lahko pride do reakcije kože zaradi voska...močne srbečice in kožnega vnetja....
ma jaz  bom kr probala...sicer do sedaj sem si  sam bikini ma bomo potrpeli pa imeli en čas mir:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2011 19:13:44   
miapia

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

jaz sem celo nosečnost hodila na brazilsko..ne vem zakaj ne bi bilo priporočljivo user posted image

Tudi jaz, odsvetujejo jo pa v primeru, ko imaš kakšno žilico povečano oz. nabreklo. V primeru predrtja bi kar krvavela.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2011 21:26:53   
deveta
moja prijateljica je kozmetičarka in se je skozi, tudi med nosečnostjo, depilirala normalno. Torej tudi brazilska je bila vmes. Ni pa o tem imela nobenih pomislekov, saj hodi k njim v salon veliko nosečnic tudi na brazilsko. Pogosto tudi kak mesec ali manj pred porodom. To pa zato, da se pol lažje "vzdržujejo" in je dlje časa mir.
Torej če ni kakega posebnega vzroka po moje ni neke panike.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
27.2.2011 22:33:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maktub)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.2.2011 23:30:25   
DragonLady
Lahko nekaj vprašam? Nosečnost na stran, kako je bilo, ko ste šle prvič na (brazilsko) depilacijo v kozmetični salon? Jst razmišljam o tem, da bi šla, ampak, ko pomislim, da sem tam na vseh štirih in tam neznankam kažem svojo celulitasto rit....ufff! user posted image

No, sam res...vaše izkušnje?

Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
27.2.2011 23:35:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DragonLady)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
27.2.2011 23:36:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 11
27.2.2011 23:59:45   
DragonLady
hehe, mal heca more bit! Jst pač mal komično gledam na zadevo...pa nimam tabujev, sam ko si sebe predstavljam, hihi. Adijo pamet! user posted image

Poznate koga, ki izvaja lasersko odstranjevanje dlak (ugodno, seveda) v MB ali okolici? Trenutno sem spremenila svoj način prehranjevanja (beri: dieta MANJŽRI), delam na sebi...sem se malo zapustila, zdaj pa je čas tudi zame...no, imam 2mesečnika in 3,5letnika in so se mi kile kar lepo nabrale. Packe! user posted image Ampak se zdaj tudi pridno topijo...

Kje smo že ostale.....aja.....lasersko odstranjevanje dlak, dlačic in ščetin?Kje, kdo, za koliko?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
28.2.2011 0:15:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 13
28.2.2011 2:42:18   
DragonLady
ma ne, bolje da ljulja, nego da žulja....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
28.2.2011 16:33:27   
Anonimen
joj jaz bi tudi šla, da me fajn "oskubi"user posted image  ker sem grozna, bolj medotu podobnauser posted image  pa ne vem če bi zbrala pogum. verjetno boli pa še sram me je.... Brijem se z žiletko, potem se ve da sem vedno bolj podobna medotu tam spodaj....user posted image

(odgovor članu maktub)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
28.2.2011 21:50:18   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: DragonLady

Kje smo že ostale.....aja.....lasersko odstranjevanje dlak, dlačic in ščetin?Kje, kdo, za koliko?user posted image

jaz sem hodila, baje sem bila idealni kandidat user posted image , temne dlake in svetla polt. No po končanih obiskih so bile sicer dlake redkejše in so počasi rastle, ampak daleč od tega, da jih ne bi bilo user posted image . Seveda sem si te preostale dlake brila, kar naj ne bi bilo problematično in glej ga zlomka v ene 4 mesecih sem bila isto kosmata kot prej user posted image . Tako da ko obljubljajo, da bomo imele kožo ko dojenček, da se par let ne bomo brile ...user posted image več sreče prihodnjič
Z mano je hodila še ena kolegica, ki isto ni imela sreče, ena druga je pa hodila drugam in tudi ni nič profitira, za ta dnar se grem vsak mesec ogulit do kosti na vosek h kozmetičarki user posted image

< Sporočilo je popravil nusi -- 28.2.2011 21:51:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 16
1.3.2011 11:05:47   
deveta
o nusi hvala za to pisanje. Moja svakinja je resno razmišljala o laserski odstranitvi. Pa nikogar ne pozna, ki je to prakticiral. Zdaj ji bom povedala, da to ni nevem kako uspešno. Torej kot sem razumela, je škoda denarja.

Jaz si še nikoli nisem naredila prave brazilske, ampak bom verjetno kmalu. Zdaj je kolegica (kozmetičarka) nabavla eno posebno smolo in neki drugi grelci so. Kaj pa vem, se ne spoznam dosti na te lepotilne stvari. V glavnem, baje da je to en malenkost drugačen postopek kot navadno klasično voskanje in skoraj nič ne boli in me je prepričala da poskusim. Sicer se brazilske ne otepam, zaradi bolečin (mam precej visok bolečinski prag), ampak se mi zdi preveč otročja poluser posted image user posted image .
Da pa dosti manjboli ji verjamem, ker ona (čeprav si v salonu sodelavke zastonj naredijo te usluge) hodi v en drugi salon in plačuje to storitev, ker pri njih tega ne delajo. Tako, da tiste, ki vas je strah bolečin poskusite poiskat salon kjer delajo to manj bolečo varijanto.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.3.2011 11:32:39   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: deveta

Zdaj je kolegica (kozmetičarka) nabavla eno posebno smolo in neki drugi grelci so. Kaj pa vem, se ne spoznam dosti na te lepotilne stvari. V glavnem, baje da je to en malenkost drugačen postopek kot navadno klasično voskanje in skoraj nič ne boli in me je prepričala da poskusim.

Na to hodim jaz, je bolš kot klasično voskanje, kjer ti potem nalimajo trakove in vlečejo dol. V grelcu se vosek raztopi, potem ga s palčko nanese na kožo, ko se strdi ga pa potegne dol. Mene sicer ne boli nič manj kot prej user posted image , ampak zdej k smo rodile itak ni panike, baje je to najhujša bolečina user posted image . Pa še bolš dlake popouli, ne vem ali jih bolje potegne ven s korenino, ampak meni dlje drži.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.3.2011 11:40:01   
pasijonka
Kje v LJ pa delajo tovrstno (manj bolečo) depilacijo? Čiste brazilke nisem še nikoli delala, mi pa moja kozmetičarka kar konkretno pocufa dlake spodaj, tako da res malo ostane. Sem pa razmišljala, da bi si jo dala narest pred porodom....

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.3.2011 11:43:55   
nusi
na brodu cat salon, ta sem jaz hodila, pa mislim, da tudi sunny studio http://www.sunny.si/sl/sunny-koncept/beauty/depilacija sem bo pa po novem hodila, meni je sunny itak zakon, ker je lepo urejen, pa še cene so ok

< Sporočilo je popravil nusi -- 1.3.2011 11:44:32 >

(odgovor članu pasijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.3.2011 14:28:08   
pasijonka
Hvala!

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
1.3.2011 21:48:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pasijonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
7.3.2011 18:31:00   
honey
Najprej odgovor za maktub, ki je temo začela: jaz sem šla na brazilsko 3 dni pred porodom. To pa zato, ker nisem hotela, da v porodnišnici skačejo z britvico okrog mene. Res pa je, da hodim na depilacijo že skoraj 2 leti in se mi je zdelo škoda uničiti vse skupaj z britvico. Res pa je, da je že kar krepko bolelo, saj sem imela že vse pripravljeno za porod tam spodaj user posted image

Drugače pa ja - prvič definitivno boli, potem se pa itak navadiš pa še dlak imaš veliko manj. Kar pa se tiče sramu, je pa isto, kot bi šla h ginekologu.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

Neposredna povezava do sporočila: 23
10.3.2011 8:20:56   
anci banci
ojla..

jaz sem tudi šla 14 pred porodom na brazilsko depilacijo, ker nisem hotela, da bi me v porodnišnici z britvico....
ker imam pa zelo visok prag bolečine me ni skoraj nič bolelo, da bi me pa bilo sram pa tud ne:)
Šla sme pa v salon nekje na Trubarjevi v LJ...imena se pa ne spomenm

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.3.2011 13:47:57   
Arabella1
Jaz hodim redno na depilacijo z voskom, moja kozmetičarka je menenja da se dlake ne rabijo, pa še prav ima. Tako, da tudi brazilsko prakticirava že nekaj let. Glede brazilske v nosečnosti je pa rekla edino to, da je koža takrat bolj občutljiva in da bova pač manj natančno naredile, če me bo kaj bolelo. user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?