|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bravanje las v nosečnosti
15.7.2005 10:51:55   
Urska61
Pozdravljene!

Nujno rabim en nasvet! Lase si barvam na blont, zdaj me pa zanima, glede na to, da imam danes frizerja, če si lahko barvam lase med nosečnostjo (predvsem z barvami, ki vsebujejo peroksid)?

Urška 61
Neposredna povezava do sporočila: 1
15.7.2005 10:54:39   
Jessy
Jaz se tudi barvam na blond! V nosečnosti sem se vsaj 3x, če ne večkrat! Mi še na pamet ne pade, da bi bilo kaj narobe zaradi tega.
Je pa res, da so lasje v nosečnosti bolj občutljivi, kot sicer, ampak, če imaš pravo frizerko, ki uporablja kvalitetne barve (moja frizerka vse barve meša brez rokavic, saj so tako dobre, da ji rok nič ne poškodujejo), potem sploh ni panike.

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.7.2005 10:57:44   
CUKRČEK
Joooooj, a veš kolk daleč je od glave pa do trebuha?!?
Ve se kar štrihajte, da boste lepe...ni blema, ne škoduje.

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.7.2005 10:58:22   
bebika
Men je frizerka tud zagarantirala, da ne mora bit nič narobe. Sam je pa res, da se raje pozanimaj kakšne barve uporablja tvoja frizerka.

lp

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.7.2005 11:02:43   
Urska61
Hvala punce! Se bom malo pozanimala pri mojem frizerju, kakšne barve uporablja, ampak barvala se vseeno bom. Uživajte v nosečnosti!

Urška 61

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.7.2005 11:19:29   
bobika
Moja sestra je frizerka in tudi sama se barvam (trenutno tudi na blond). Vse skupaj o tem, da se ne bi smeli barvat in belit je v glavah "starih" frizerjev. Ker v nosečnosti se lasje drugače obnašajo kot drugače. Frizerji so se sami sebe zaščitili, da če je kaj narobe (barva ne prime, namesto blont ti potegne na zeleno, ali pa frizura ne stoji) je kriva nosečnost in raje ne delajo frizur nosečkam.
Je pa res, da peroksid in podobne sestavine lahko škodijo
tako zdravim kot nosečim ljudem - različne alergije in težave z dihanjem. Če se beliš poskušaj delati v čimmajn zaprtem prostoru, da se zrači in ni vonj tako vpadljiv.

Pa čimlepšo frizurco ti naj frizerka naredi :)

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.7.2005 11:22:46   
urši*
js sem se celo nosečnost barvala in mam zdaj najbolj zdravega fantička , ki bo kmalu dopolnil 7 mesecev:bravo::bravo:

tako , da veselo na delo

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.7.2005 11:47:50   
dory
zej ne vem kje se mislis barvat ;)...tud jest sem bionda po zaslugi peroksida, tud med nosecnostjo sem mogla nadaljevat pa je moje dete zdravo ko ribica :)

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.7.2005 15:30:01   
PiaM
Pušenjak je enkrat napisal, da se lahko barvaš in tudi beliš vso nosečnost.;)

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?