|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boraks
20.2.2006 14:19:15   
Anonimen
Pozdravljene,
me zanima če lahko jemljem Boraks - Glicerin 3g vaginalne globule (sem v 6t)???
Včeraj zvečer me je začelo močno srbet in peč v nožnici, moj G pa je odsoten, kaj naj naredim???
Pred user posted image  sem ob takih težavah dobila Canesten3.

Hvala za vaše nasvete user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boraks
20.2.2006 14:22:39   
tinatona
Oj!

Seveda ga lahko jemlješ, če pa ne bo boljše pa pejt k G, da ti predpiše kaj drugega. Če bo tvoj G še vedno odsoten greš lahko tudi na Ginekološko urgenco (isti hodnik kot so poškodbe (samo proti koncu hodnika - v LJ).

LP Tina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2006 14:24:13   
Anonimen
Najlepša hvala Tinatona!!!

user posted image

(odgovor članu tinatona)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2006 15:53:19   
ribica.
Jaz sem tud v nosečnosti jemala canesten.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2006 16:41:43   
belma
HALO!!!Punce, ne vem kako upate kar tako po svoje nekaj jemati, sploh pa v user posted image nosečnosti. Vsak človek ima podobne težave, ne pa istih.Kar lepo pojdi na urgenco,če že ginekologa ni.Saj pa te mora pregledati in videti ,kar ti v resnici sploh je.Pa veliko sreče!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?