Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bom kar tukaj, ker vas je več... 1.1.2011 21:15:27
|
|
|
|
Najki
|
V drugo smer vem. Internetne strani s ponudbo, v bistvu iskalniki ponudbe po celi hrvaski z vsemi moznimi opcijami v ponudbi, pa se proste termine lahko vidis pri njih in rezerviras. Ene par je takih, ma direktno nimam nobenega linka. Ne bos jih tezko nasla.
|
|
RE: bom kar tukaj, ker vas je več... 1.1.2011 21:19:03
|
|
|
|
marta82
|
Ja, saj tega je veliko. Ampak lani se mi je super obneslo na te streni, ki pa je zdaj ne najdem (mislim, da je bil nekje na RR link). Je fajn, ker napišeš zahteve in se ti javijo lastniki apartmejev, ki ustrezajo.
|
|
RE: bom kar tukaj, ker vas je več... 1.1.2011 21:22:48
|
|
|
|
Najki
|
Samo to najbrz vsi sploh ne berejo. Jaz sem poleti dobila apartma na Cresu preko agencije, pa sem direkt lastnikom javila, da pridemo ksn dan kasneje, ker je imel JM vrocino in vneta usesa in tako, pa sploh emaila niso brali. Ker to je od hcerke email pa oni sploh neta nimajo pa bla bla bla. Ves da taki niti ne berejo povprasevanj... Pa glih take sem iskala bogu za ledjima na samem .
|
|
RE: bom kar tukaj, ker vas je več... 1.1.2011 21:30:26
|
|
|
|
marta82
|
Saj najbrž imaš prav. Samo lani se mi je super obneslo, sem dobila ziher 20 ponudb, če ne več in vse so ustrezale mojim željam. Pa ne iščem takšnih bogu za hrbtom. Iščem apartma v glavni sezoni, najraje Lošinj (zaradi borovcev in ugodne klime za otroka s pogostimi bronhitisi), blizu (da gremo lahko peš) plaže primerni za otroke (torej nizka voda, kaj sence, tuš bi bil super, mogoče kakšna igrala, kakšen lokalček s pijačo ali trgovina), rabimo dve ločeni spalnici (4 osebe in otrok) in teraso ali balkon.
|
|
RE: bom kar tukaj, ker vas je več... 1.1.2011 22:20:44
|
|
|
|
Najki
|
si dobila zs?
|
|
RE: bom kar tukaj, ker vas je več... 1.1.2011 22:30:48
|
|
|
|
marta82
|
Sem. Odpisala.
|
|
[Brisano sporočilo] 2.1.2011 21:46:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: bom kar tukaj, ker vas je več... 2.1.2011 21:49:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Slučajno ne vem, bi pa ob tej priliki toplo pozdravila priprave na dolgo vroče poletje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?