|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolniska
21.9.2009 9:50:57   
boni25
Oj
A ve veste punce da če si na bolniski in da recimo imas tud sobote delavne in če je takrat ko si ti v bolniski moz doma v soboto da ti ne pripada bolniska ker je moz doma?Mislim men je to čist mim otrok valda rabi mamico če je bolan in kaj nej pol grem soboto delat ker mi itak ne dajo bolniske za soboto.Jest tega nism vedla in nazadnje sem dala dopust ker tud v sluzbi so prvič slisal za to.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolniska
21.9.2009 9:55:58   
pety78
V bistvu nisem vedela, ampak ob sobotah pri nas tako ne delamo. Saj po eni strani je logično, ker zakaj ne bi mogel očka poskrbeti za otroka?user posted image Pri nas to ne bi bil problem, je pa res odvisno, kakega deca maš doma. user posted image

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.9.2009 10:07:52   
boni25
Ne ne sej o očku ni problem ker zna poskrbet za malega tko kot jaz  ampak tko mislim ,če je otrok bolan se mi zdi da je prov da je mami z njim.Ja jaz pa imam delovne sobote zato je pač potem tko z bolnisko.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.9.2009 10:20:11   
eva1
jaz mam tut sopbote delavne pa sem vedno brez problema dobila bolniško..je pa res da moj mož tudi dela ob vikendih, tako da če ne drugače bi se na to izgovarjala!

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.9.2009 10:38:17   
janapan
Otrok itak da rabi mamico, je pa očka tud dober.....midva se na bolniških kar izmenjujeva, lani sva bila enkrat eden enkrat drugi.......res je da tamali nikoli ni bilo nič bolj resnega kot viroza...pa vseeno se mi zdi prav da se malo pokombiniraš......sigurno je otrok na prvem mestu......ma očka lahko in mora in je prav da tudi poskrbi za otroka......

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.9.2009 9:48:56   
Naja31
Se strinjam, da tudi očetje lahko (in morajo) poskrbeti za bolane otroke. Kje pa piše, da mora vedno mamica doma ostati? Če je otrok enakomerno navezan na oba, in če se oče zaveda svojih starševskihdolžnosti, potem je vseeno kdo je doma.

Ta rešitev, da ob sobotah ne dobiš bolniške, je pa glupa. A potem si čez teden doma na bolniški, greš v soboto delat, in potem v ponedeljek spet na bolniški, če otrok še ni zdrav? Kretenska rešitev.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
22.9.2009 13:26:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
22.9.2009 13:30:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu boni25)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.9.2009 13:34:28   
Lara28
No, mi smo gleda čudna familija.
Ko naš Anej zboli, je doma skoraj vedno očka. Jaz imam pač tako službo, da zelo težko dobim bolniško. Mož pa ima bolj fleksibilni delavnik in gre pač popldan delat ko pridem jaz domov ali pa potem naslednje dneve not spravlja.  Jaz sem bila na bolniški samo takrat, ko sva bila v bolnici.
Meni se zdi to čist ok. Je pa na oba skaraj enako navezan.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.9.2009 14:59:21   
zaspancek1
Se ena cudna familija se javlja user posted image . Nas mali je enako navezan na oba in ce je kaj narobe, bo dober ali oci ali pa mami. Otrok ima v glavi pac to, na kar je navajen. Pri nas je tako, da sva ze od zacetka oba skrbela zanj (tudi porodnisko sva koristila vsak po 4 ure). Sem mnenja, da smo tudi mame nadomestljive in otroci lahko oz. morajo zdrzat tudi brez nas, ocetje pa znajo prav tako dobro poskrbet za otroka, samo moznost morajo imet. Tudi bolniska za nego otroka ne vem zakaj bi morala biti domena (ali pa tudi breme) zensk? Sicer pa kar komu pase oz. kakrsne sploh ima moznosti...

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Bi se odločila za doulo?
willma

Da (13%)

Ne (12%)

kaj je to doula? (74%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!